Снимка: Архив, Булфото

Днес се въвежда временна организация на движението на пл. "Княз Александър Първи" заради организирания от партия "Атака" митинг, съобщиха от Столичната община.

От 8,00 до 20,00 ч. са забранени престоят и паркирането на превозни средства с изключение на автобусите, превозващи участниците в проявата на столичния централен площад.

Автобусите, превозващи участниците, трябва да се движат до площада по определен маршрут. От кв. "Горубляне" – по бул. "Цариградско шосе", бул. "В. Левски", бул. "Княз Ал. Дондуков", бул. "Цар Освободител" до площада. От бул. "Ботевградско шосе" – по бул. "Вл. Вазов", бул. "Княз Ал. Дондуков", бул. "Цар Освободител" до площада, както и от кв. "Княжево" по бул. "Цар Борис Трети", пл. "Руски паметник", бул. "Ген. Скобелев", ул. "Опълченска", бул. "Т. Александров" до площада.

Заради планираното шествие на Българския национален съюз (БНС) също се въвеждат ограничения за движението.

Поетапно ще бъде спирано движението на превозните средства и колите на градския транспорт в зависимост от преминаването на участниците в шествието с маршрут от НДК по бул. "Витоша", надясно по ул. "Алабин", ул. "Граф Игнатиев", наляво по ул. "Г. С. Раковски", надясно по бул. "Цар Освободител", надясно по бул. "Васил Левски", бул. "Патриарх Евтимий" до НДК.

От 08,00 ч. до приключването на мероприятието се забраняват престоят и паркирането на бул. "Витоша" между бул. "Пенчо Славейков" и бул. "Патриарх Евтимий" от страната на НДК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase