От 4,30 ч. се възстановява движението на превозни  средства по Околовръстния път между бул. "Черни връх" и  ул. "Бистришко шосе", съобщиха от пресцентъра на Столичната община. 

Остава да важи забраната за движение на товарни автомобили с допустима максимална маса над 10 т.

От вторник пък се възстановява и нормалният маршрут на движение на автобусите по 111-а и 112-а линия.
       
От 4,30 ч. утре до 24,00 ч. на 15 октомври се забранява влизането на превозни средства по бул. "Симеоновско  шосе" между ул. "Проф. Иван Странски" и ул. "Босилек".

Забраната се налага във връзка с реконструкция на преминаващия под бул.  "Симеоновско шосе" магистрален водопровод към обект "СОП - Южна  дъга -  бул. "Симеоновско шосе" - бул. "България".       

От днес до 14 октомври се закрива автобусна линия 67.       

Пак от днес до 14 октомври се променят маршрутите на автобусни линии с номера 68, 69 и 70, като началната и крайната им станция става автостанция "Хладилника".

Автобусите ще се движат от автостанцията по бул. "Черни връх", ул. "Папрат", ул. "Захари Зограф", ул. "Симеоновска", бул. "Симеоновско шосе" до началото на с. Бистрица и по обичайните си маршрути оттам.
Автобусна линия с номер 68 А и маршрут от автостанция "Дървеница" - кв. "Бункера" ще пътува с една допълнителна кола.       

Автобусите от линии 68, 69 и 70 ще спират на всички съществуващи автобусни спирки в променените участъци на маршрутите.  

В неделя заместник-кметът по транспортните въпроси - Велизар Стоилов, коментира, че:

"Винаги ще се правят ремонти в София и това не трябва да спира, защото столицата е един мегаполис, който дава възможност за всекидневна проблематика, но и всекидневни подобрения на средата“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase