Така паркирам аз, за вас не знам
Така паркирам аз, за вас не знам
Поредният нагъл столичен шофьор, метнал колата си върху тротоара Снимка: Петър | 21 юли 2016 15:58
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
8
8305
6
10
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
некви знаци има ли около колата, така по една снимка не може да се определи дали е правилно или неправилно
4
8
 
6
 
! Отговори
JJ преди 7 години
Колата тук е паркирана абсолютно по правилата за движение! Не е паркирана перпендикулярно, за да пречи на пешеходците и не мисля, че е нарушено и минималното изискване за отстояние от тротоара, т.к. нямам намерение да ходя с метър. Автора да пие една студена вода и да прочете отново ЗДП моля!
3
1
 
9
 
! Отговори
Борис преди 7 години
По принцип мисля че беше 2 метра мястото дето трябва да оставиш ако спираш на тротоар... не знам колко е ама аман от репортери... един беше тръгнал да ми снима колата щото съм спрял на инвалидно място... да бе, не съм в инвалидна количка ама НЕМА ПРОБЛЕМИ БРАТЛЕ, ВЗЕМИ ПАРКОМЯСТОТО, ВЗЕМИ МИ ДИАБЕТА, БОДИ СЕ С ИНСУЛИН 4 ПЪТИ НА ДЕН, СЪБУЖДАЙ СЕ ПО 3 ПЪТИ НА ВЕЧЕР ВМЕСТО МЕН И ЩЕ СЪМ МНОГО ДОВОЛЕН!
2
0
 
14
 
! Отговори
Хахото преди 7 години
Доколкото виждам аз, тротоара е разделен ясно и отчетливо на три части - с една равна част, която е с точно с ширината на една кола и може би е предназначена именно за паркиране (където е и колата); втора част - павирана, където ходи жената и очевидно предназначена за ходене; трета част - между първите две части, което се явява нещо като разделител между частта за паркиране и ходене. Така че, аз не виждам някаква сензация тук, но може и да бъркам.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По закон си е ОК. Трябва да се оправят законите.