Как да се добера до станция "Сливница", г-да общинари?!
Как да се добера до станция
Това на снимката прилича ли на улица в европейска столица , или повече подхожда за задния двор на някоя ферма?? Снимка: Димитринка Живкова | 28 ное 2015 08:38
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
19
7242
12
5
Напиши коментар Коментари
9
0
 
5
 
! Отговори
Възмутен преди 8 години
Нали избрахте кмета на Люлин още на първи тур!?
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е ся, от другата страна калта е дори по-голяма, но парите за метростанциите нали се усвояват ударно от правилните хора, които явно с и гласували за послушната кметичка....
7
1
 
21
 
! Отговори
До 7 преди 8 години
Свинщина е заради такива като Димитринка, дето ги мързи да минават по тротоарите и за по напряко газят в зелените площи. Това на снимката е самоделна пътека "изградена" от разни димитринки.
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Димитринке тук проблема е че мързи, ама много те мързи! 20 метра надолу, там където е Moto Pfohe е бул. Сливница, където си има тротоар, но ти искаш да минаваш през зелените площи! Тук виновна е единствено димитринината простотия. И снимката е точно в противоположна посока на метростанция Сливница.
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Страшна свинщина, паркинг, оффроуд, автовози на мото пфое или други големи камиони, пълен ужас! Там има и училище. Така е от години писах на бтв, но това не е толкова интересно като платените им репортажи. Това което се вижда на снимката вероятно е в почивен ден, защото няма и малка част от това което е през седмицата.
4
6
 
13
 
! Отговори
:):):) преди 8 години
Тиквуня и баба Данче нали са резнали лентата. Дали са ги по телевизията. Парите по проектите са в "наши" хора. Всичко си е ОК. А, че е кално и не може да се ползва... това са подробности.
3
7
 
11
 
! Отговори
пътуваща преди 8 години
Не зная къде господина/госпожата/ е направил/а/ снимката ,но питам какво общо има със станция "Сливница". И за автостанцията ли говори или за метрото.И за двете има добър достъп и са добре подържани.Или му трябва внимание?
2
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе нали асфалт не ядте, какво мрънкатеджвакайте си в калта като баба на село едно времехем асфалт не ядат, хем реват че било кално, амахаа
1
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Твоя си работа как. Какво ни занимаваш с твоите проблеми.