Плакат, намерен в българска казарма
Плакат, намерен в българска казарма
Пропаганда или не такава е истината Снимка: varg vikernes | 19 ное 2016 07:52
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
51
7363
12
14
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
ас преди 7 години
ми вярно е ми, да не би да не е
6
2
 
5
 
! Отговори
от частите преди 7 години
Всякакви простотии имаше от най-ниско до най-високо ниво. По един цял командир по политическата част с червена кокарда стоеше близо до командващия и като че ли равен с него даже беше.И освен надрусания с глупости вестник "Овча мисъл" друго нищо не можеше да се чете.
5
2
 
6
 
! Отговори
ЩЩ преди 7 години
До :)"опазване на границата" - от собственото си население, нали?....
4
16
 
0
 
! Отговори
varg преди 7 години
Скучен безработник, с месеци пише едно и също. Ега ти глупавия живот
3
5
 
28
 
! Отговори
ДО 1 преди 7 години
Ти си бил връзкаджия- изродче на родители-комундери.Аз съм дал 200 наряда! Ти колко наряда си дал,бе кир! Знаеш ли как се разглобява и сглобява калашник!
2
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До :)Толкова си и бил войник. Щабното куче не е войник. Имаше и часове по политподготовка, в която политкомисари ни пълнеха главите с дивотии за "милитаризирания империализъм", а сутрин марширивахме по плаца пеейки песента " Хей от Запад се задава грозна вражеска вълна, комсомолци заминават в бой за родната страна". Но ти, бомбе, си бил връзката и не можеш да разбереш какво е да служиш в бойно поделение. Щабен плъх си бил.
1
37
 
9
 
! Отговори
:) преди 7 години
Трябва да си ***, за да се хванеш. Ходил съм като войник и таки неща там нямаше. Бях връзка на щаб с другите поделения, обиколил съм половин България. Видял съм много неща, но такова като горното нямаше.Нямаше пропаганда и в другия и смисъл на думата. Нашите войски се занимаваха с това, което трябваше, а именно - обучение до колкото може на войниците и опазване на границата.