малко вирОс в Сидней Ав$тралия?
малко вирОс в Сидней Ав$тралия?
-33.865604°, 151.213306° са координатите. Центъра е прекрасно когато няма коли и хора. Дайте мощни турбо-аграрни включвания, аз съм в ЯмбУл, Люлин, ДимитровграТ? Снимките направих на фотУшоБ, ПейнтбръЖ? Аз съм нерИАлен? Лок-даун Нок-даун? Поздрави от Сидней Ав$тралия! Снимка: от Сидней Ав$тралия | 30 юли 2021 13:54
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
142
11979
40
35
Напиши коментар Коментари
40
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А полудивия панелистанец не знае че тук е зима и говори за гмуркане. Гмуркането сега е ако има мигриращи китове покрай Сидней. Предлагам да го оставя него и племето му да благоденстват в ка`февата зона? Спирам да пиша и качвам снимки от места далеч от бита и културата му?? ГЛАСУВАЙТЕ с палец НАДОЛУ, и ви оставям да си събирате капачките спокойно, а на Комисар Петров метнете по някоя пачка отгоре и от мен. Поздрави и Довиждане!
39
0
 
9
 
! Отговори
Анлеларийй преди 2 години
Туй подобие на човек го хвана нервата и зе да заеква .*** та да земи да се гмурне и да си говори с рибките е най добре или пък да се обърне към съседа шиптър той да му запуши голямата уста.Комплексар на квадрат.
38
7
 
0
 
! Отговори
ATAKA_FOREVER преди 2 години
Смятъй че съм доста учтив с агрономите и 4о6аните от това което заслужават за дето се изтропват тук под снимката ми. Такъв им е бита и културата. Сега разбираш ли как се е чувствал Колумб когато е обеснявал на дивото племе за далечна цивилизация. За моя принос, да те успокоя че само данъка ми е по голям от заплатката на плюещите панелистанци тук. То сметай твоя принос какъв трябва да е тогава, полудив индианецо. Поздрави отСидней, Новия Свят но за теб го брой друга вселена
37
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Синдьо, писах ти преди, че ставаш арогантен с хората. Между другото, голяма част от парите, които ти плаща правителството идват доходите/данъците свързани с овцете. Доста съмнително е какъв принос имаш към човечетеството със спорните си проекти, но без храна едва ли ще оцелееш.
36
3
 
0
 
! Отговори
ATAKA_FOREVER преди 2 години
До 36, какво по точно събаряш?! Я пак? Кликна ли върху ATAKA_FOREVER на коментара ми да видиш какво се отваря м? Май не ти стига интелекта да видиш че това е нечий профил от 2013. Дам, мога да пиша от който си пожелая профил. А ти с интелекта на овчар направи "гениално" творение като просто го написа в полето Анонимен. Има малка разлика а, с това да хакнеш профил нали? Отивай да събаряш външната тоалетна овчарин такъв дори не вдяваш за какво иде реч хахаха. Поздрави отСидней
35
3
 
7
 
! Отговори
Идея преди 2 години
Предлагам от днес.бг да направят отделна секция за господина от Сидни. Там той ще публикува наволя своите снимки и преживявания , а ние ще задаваме въпросите, които ни интересуват. Така фоторепортер ще завърне предишният си вид, някакси ми липсват неправилно паркиралите коли и сгрешени табели по пазарите.
34
1
 
2
 
! Отговори
До 29 преди 2 години
Засега печелиш приза за простотия . Не че в Днес.бг има много от други видове де, ама и баш *** не са много
33
3
 
7
 
! Отговори
ATAKA_FOREVER преди 2 години
Какъв профил от 2013 бе умник.Събарям те от раз.Програмистчето от Ямбол земи се скрий.. Пишеш колкото да не заспиш. И ЗЕМИ ГО ЗАБРАВИ ТОЗИ Говермент геби..Че ставаш ***.
32
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сидни, защо е толкова пусто там бре? Изкараха армията за да ви държи по домовете май. Бегай си вкъщи, че ще дойдат военните да те наритат, че не спазваш мерките. Голяма демокрация имате, щом като и военните мобилизираха да ви озаптяват.
31
0
 
4
 
! Отговори
До 28 преди 2 години
Къде видя да съм написал, че са го наели? Или пишеш колкото да се намираш на работа. Отговарям на човека защо *** все още обръщат внимание на Сиднито. Никой не бяга от допълнителни стотинки от нищото, нали?
30
1
 
0
 
! Отговори
ATAKA_FOREVER преди 2 години
...за малко да забравя Иване, детството ми е било щастливо както на повечето деца. Крещящия пример за патологията си ТИ като си написал тия "бисери" съдейки по твоето минало. И какво си се притеснил за мойте умения?? Я кликни върху името ми ATAKA_FOREVER да видим какво се отваря а? Нечий профил от 2013. Що ти не земеш да напишеш нещо от нечий произволен профил, да те видим а? Та си седнал за мойте умения да се притесняваш м?
29
6
 
0
 
! Отговори
ATAKA_FOREVER преди 2 години
Иване карикатурата си ти. Ако можеше да се погледнеш колко озлобял и оскотял панелистанец си. За мойте способности не се кахъри, one man show съм на позиция да ръководя секретни говърмнтски проекти в Сидней, с много хора, координация, ежедневни митинги, дълбоки умения в ИТ, че дори не искат да ме пуснат да си ходя на всякаква цена (последното изразявайки в 5 цифрена месечна заплата в долари и др.). Но само ако земеш секюрити клиранси на AGSVA ще мога да ти говоря за секретни проекти
28
13
 
13
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Такъв самовлюбец, самохвалко и изобщо карикатура не може да работи в екип. Което (ако всичко е истина) показва, че най-вероятно работи няква one man show работа, където изискванията не са особено големи.Съдейки по жестоките комплекси, които има бих заложил на травма от детството - малтретиран и осмиван в училище,проблеми в семейството, може и значителни травми, нанесени от побой или нещо подобно.При всички случаи това е крещящ пример за патология и учебниците по психология ясно описват проблема.
27
7
 
3
 
! Отговори
до 29 преди 2 години
Ти добре ли бе африканец??? София особено зимата не се диша от прахоляк и пушек но не се вижда!!! Най-мръсния!! Кви сравнения правиш?? Сравнявай България с Таджикистан, Зимбабве нещо. Комплексиран Ганьовец
26
3
 
10
 
! Отговори
Това си е проблем преди 2 години
В тия кули от стъкло трябва да е ужасно депресиращо да живееш. Не че в Младост или Люлин е по- добре но там поне има много повече зеленина и въздух
25
1
 
2
 
! Отговори
До 27: преди 2 години
Много си елементарен. Статиите за вътрешна политика, КОВИД, имунизацията и Русия имат средно над 300, 400 до около 600 коментара. Това са по 4-5 статии дневно. И по твоята логика някой ще наема човек за статия с 27 коментара?
24
2
 
9
 
! Отговори
До 10 преди 2 години
Отговорът е елементарен. Виж колко коментара събира Сиднийто под негова снимка, и виж колко събира някоя друга с някакъв пейзаж например качена от Гинка, родом от Чепеларе. Всичко е за трафик.
23
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да пази Бог.
22
2
 
9
 
! Отговори
Джукър преди 2 години
Щом вече прави грешките нарочно, значи вече не е *** нашият чалгаджия хахахахахаххахахахахахах егати комикса е тоя
21
1
 
9
 
! Отговори
МДаааа преди 2 години
Едно е сигурно .Що годе е добър програмист.И ЗИМА хубава заплата в сайта.Пък и може да помечтае за говермента.