малко вирОс в Сидней Ав$тралия?
малко вирОс в Сидней Ав$тралия?
-33.865604°, 151.213306° са координатите. Центъра е прекрасно когато няма коли и хора. Дайте мощни турбо-аграрни включвания, аз съм в ЯмбУл, Люлин, ДимитровграТ? Снимките направих на фотУшоБ, ПейнтбръЖ? Аз съм нерИАлен? Лок-даун Нок-даун? Поздрави от Сидней Ав$тралия! Снимка: от Сидней Ав$тралия | 30 юли 2021 13:54
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
142
11985
40
35
Напиши коментар Коментари
60
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само да отбележим, че щастливеца от Оз пише по български форуми в 3ч през нощта по негово време. Явно е много щастлив щом не може да спи по нощите.
59
2
 
1
 
! Отговори
ATAKA_FOREVER преди 2 години
До Следящия Чизъл, щом това те радва, освен там може да ме намериш и на много още места. Дори по сайтовете на Австралйския говермент ме има. Викат му транспаренси регулации на ASIC. Но за офшорните зони ползвам посредници, че да летя под радарите на данъчните. Теб щом те влече, може за ПиАр да те наема щом реклама ще ми правиш, тъкмо ще ти плащам в моркови
58
2
 
0
 
! Отговори
ATAKA_FOREVER преди 2 години
До 59, не се кахъри имам човек в екипа за тая работа, Новозеландец е, така че не ме бърка Питоня. То аз не знам и много други неща, и вижулБейсик не знам, и плочки не мога да лепя, за к`ъв се имам?? И аз така им викам ама те не ме пускат да си тръгна и още по финансово красив ме правят. Вече не си знам парите. Май нещо ме бъркаш с код-мънки като теб. На друго място в хранителната верига съм. А ти си имай контактите, в Макдоналдса само там може да превъзхождаш някой. Кво си се притеснил за мен
57
0
 
3
 
! Отговори
Следящия Чизъл преди 2 години
Като се замисля може и да пусна исото на псевдоавстралиеца за да усети моркова под седалката си-ISO 10303 model based 3d engineering обмен на модели данни в ИТ.....Всеки може да провери името на тоя лузар участвал в екипа,то си го пише там
56
2
 
10
 
! Отговори
От 40: преди 2 години
Изобщо не ме интересува с какво се занимаваш, изобщо не ме интересуват измислените ти проекти за правителството на Австралия. Ти си един повърхностен самохвалко, който изобщо няма връзка с действителността. И точно защото имам ПОСТОЯННИ контакти с най-добрите инженери в света по високите технологии зная, че има много по-добри от мен и никога не съм се самохвалил като теб, а и никой не го интересува от мен. Базиках те преди месец, ти дори не знаеш Питон, за какъв специалист се имаш?
55
9
 
1
 
! Отговори
ATAKA_FOREVER преди 2 години
До 54 силициевия планктон, Пиша ти бавно за да го четеш бавно, и с интегрални уравнения щи го напиша, и в Клейн Ботъл от четвърто измерение ще ти го сипя (ако математикатата ти е чувал за това) и на схема ще ти го запоя. Не знам защо си решил че си единствения магистър тук, но няма значение. Аз и Австралйския говермент ти пращаме поздрави от най райския регион на Планетата. Повече не мога да ти кажа с кво се занимаваме, ако нямаш секюрити левел по голям от моя за достъп до секретна информаци
54
0
 
5
 
! Отговори
до 54 преди 2 години
Стив Восняк веднъж казал на Стив Джобс - всички ние тука сме едни от най-добрите специалисти в определена област, успехът на Апле се дължи на нас, а ти какво изобщо умееш, на което Стив Джобс отвърнал - аз свиря на оркестъра. Така бил отговорил един диригент, който бил попитан на какъв инструмент умее да свири. Та колкото и да си добър в нещо, ако не умееш да извлечеш полза от него, то си остава напълно безполезно умение. Не се притеснявай ако не вденеш, сигурно нямаш никаква вина за това.
53
0
 
2
 
! Отговори
Ken преди 2 години
Абе въобще не ни интересува с кво се занимавате !
52
0
 
9
 
! Отговори
Чалгар преди 2 години
Чувал ли си за Инстаграм. Хора като теб го използват за да покажат какъв охолен, лъскав, неповторим, луксозен, прелестен, уникален, богат, невероятен живот имат. Някакси тук не получаваш нужното отношение, а ти си толкова кадърен, начетен, интелигентен, полубог, гражданин на света. И в никакъв случай не си аграрен тип от малкия град, който се е видял с малко пари и иска да покаже на другите аграри, колко добре си живее, не, не си такъв.
51
1
 
11
 
! Отговори
От 40: преди 2 години
Да бъда, много специфичен, Синдьо чети много бавно защото имаш когнитивни проблеми. НЕ ЖИВЕЯ В БЪЛГАРИЯ ПО-ДЪЛГО ВРЕМЕ ОТ ТЕБ. Имам магистратура по софтуерно инженерство от западен университет. Математическата гимназия дава много по-добра подготовка в програмирането от ниско-качествения техникум по съобщенията, където даже не си се научил да пишеш нормално. Превъзхождам те лично във всяко отношение - както знания, умения, така и ментално. Имам възпитание и уважавам всички хора и професии.
50
0
 
5
 
! Отговори
Ken преди 2 години
Изобще не ни интерсеува !
49
6
 
1
 
! Отговори
ATAKA_FOREVER преди 2 години
що решихте че 47 съм аз? Не съм аз но човека е 100% прав. До 49, да ме убиеш от смях ли се опитваш? Допринесъл за човечеството щот работел в компания чиято централа била еди къде си. Хахаха. Абе байноо що мислиш че аз не съм работил в такава компания? Ми че те половината код-мънки са кат теб в Невърленд (така викаме на тия територии). Да те светна че ако ти си работил то аз съм измислил това с което работиш. Бях в екипа разработил компютърен стандарт за обмен на 3Д данни одобрен с номер от ISO.
48
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв е тоя комплексар?
47
0
 
9
 
! Отговори
Вижте 47 преди 2 години
Едно към едно със Сидньо. Същия *** го е писал.Сам си пише и си отговаря.Леко не е в час това ***.Факсове получава от кораба майка.
46
4
 
15
 
! Отговори
От 40: преди 2 години
Синдьо, закусвам и ти чета умнотиите. Най-вероятно, моят принос към човечеството е доста по-голям от твоя защото работя в компания, чиято централа се намира в Силициевата Долина. А също така, моито родители и учителите ми от националната математическа гимназия са ме учили да уважавам всички хора и всеки вид труд.
45
3
 
2
 
! Отговори
Ken преди 2 години
Мога само да ви посъветвам да си стоите в цивилизования свят и да пишете в цивилизованите медии там.
44
8
 
5
 
! Отговори
до Синди преди 2 години
Синди, не се впрягай, хората не разбират какво е да живееш в цивилизованият свят, и мен ме обзема носталгия от време на време и се прибирам у рОдината чат пат, но точно 2 дена ми трябват да си излекувам носталгията, още като ги погледна на летището някакри полу-диви пр.имати, ухилени ехидно крещящи и зяпащи опулено в тълпата а разговорите им са единствено за жени, коли и кой какво успял да открадне от работа. Трагедия!
43
1
 
16
 
! Отговори
Небесно кафяво преди 2 години
Моята баба ми казва, че човек, който не уважава корените си, не е човек!
42
1
 
4
 
! Отговори
Ken преди 2 години
Не ни интересува !
41
5
 
2
 
! Отговори
ATAKA_FOREVER преди 2 години
А полудивия панелистанец не знае че тук е зима и говори за гмуркане. Гмуркането сега е ако има мигриращи китове покрай Сидней. Предлагам да го оставя него и племето му да благоденстват в ка`февата зона? Спирам да пиша и качвам снимки от места далеч от бита и културата му?? ГЛАСУВАЙТЕ с палец НАДОЛУ, и ви оставям да си събирате капачките спокойно, а на Комисар Петров метнете по някоя пачка отгоре и от мен. Поздрави и Довиждане!