Украса
Украса
Последните седмици в тази секция само обидни коментари и лошо паркирали.
17 май е национален празник на Норвегия. Хората обичат да украсяват с флага си. Снимка: Ь | 25 май 2020 22:11
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
44
3603
5
5
Напиши коментар Коментари
14
6
 
0
 
! Отговори
от сидниАав$тралия преди 3 години
До до магиосника от озиТочно това казвам и аз. Който е некадърник ще си е некадърник и в БГ и на МарсА който е кадърен в БГ ще зима кинти повече от депутат, като мен навремето когато бях в БГ. И щом веднъж е успял в БГ следователно навън ще успее в пъти повече защото средата и възможностите са в пъти по големи. Казвам ти го от личен опит, доказано.А некадърения няма се измъкне от Панелистаан, няма да живее където поиска на Планетата сред някое райско мястоТи кат си кадърен кво праиш в БГ а?
13
1
 
3
 
! Отговори
до магиосника от ози преди 3 години
и Алиса в страната на чудесата. Виждам ви мисленето, и двамата избягали да търсят мекото на хляба и пак ударихте греда, щото некадърника си е некадърник и в БГ и на Марс и в Норге. Както виждате тук никой не се хвали като вас, за да не обижда другите и защото просто не е доказуемо кой какво има и защо. Това обаче което е сигурно е, че ние живеем със семействата и приятелите си и сме щастливи. А вие сте едни самотни завистници и имате само един друг да си подклаждате олигофренията.
12
4
 
1
 
! Отговори
отCиднейAaвстралия преди 3 години
Норге е на първо място по свобода на словото. Респект! Австралия от 2018 беше в челните места но почна да изпада. Промениха закон през 2018, ако журналист публикува секретно инфо от воени или тайни служби е криминално деяние. И претърсиха ABC телевизията с полиция за публикувано секретно инфо за воени престъпления. Ей затова потъваме, аз гласувах против тия дето управляват но загубихме и както виждаш резултата е на лице, ще търсят криминална отговорност на журналисти!Затова респект за Норге!
11
5
 
1
 
! Отговори
Цецо Гущера преди 3 години
Мани го тоя дето ми се обяснява.Не го ли видиш че с е мутирало коммуняшко мислене.За толкова години в Норге не разбра едно важно нещо-свободата се се определиш като такъв както ти харесва и свободата на словото.То е свещено право на човека....ама тоя та защо така,еди кой си онакъв и затова ще затъва все повече в обществото понеже е със стереотипи отпреди 1989г и учил по учебници народна просвета от 1956г че всички трябва да имат еднакво мислене и да не роптаят и да бъдат бездушни кукли
10
8
 
2
 
! Отговори
отСидниАав$тралия преди 3 години
оскотелите клошове от панелните килии пак почнаха да се набират на клавиатурите срещу хората от цивилизацията. Нито ще стигнете Гущера дето в Норге нито мен в Сидней. Като почнете да зимате 6 цифрени заплати чисто на година долари, и живеете сред чистота и красота, а не в Поднебесната Цигаания, уикендите се гмуркате сред най красивия подводен свят на Планетата, обикаляте из красиви острови и джунгли, тогава се обадете. Инъче сме като Колумб който обснявал на диваците за развити цивилизации
9
3
 
1
 
! Отговори
Цецо Гущера преди 3 години
До ВанкатаХа,я покажи документ че сайта или форума е твой за да даваш насоки чия собственост е?. Това е обществено място.Като не ти харесва върви на друго място.
8
0
 
3
 
! Отговори
Ванката преди 3 години
До Цецо ГущераЯ сподели струва ли си ти ком ? Цецко ....Сещаш се защо не си желан вече в нашия сайт
7
4
 
2
 
! Отговори
Цецо Гущера преди 3 години
Да,ние се трудим да да преживяваш като ми одерат от заплатата под формата на данъци.Това че няричам някого клош,някои го заслужават това.Но има такива индивиди които злоупотребяват с ника ми и даже прекалиха с моя речник....както и да е.Аз тук пиша с истинското си име.Ти защо не излезеш тук с твоето име? Не се крий анонимно или под измислен псевдоним ,,Иван,,.Имам чувството че си онзи от форума на българите в Норге в фейса дето дава акъл наляво и надясно....
6
0
 
3
 
! Отговори
до цеци преди 3 години
Нищо против отрудените хора и мигрантите, само мога да ги уважавам. Ама ти си друга работа, обиждаш на клошове като всъщност ти си доказано най-големия клош тука, факта че си мислиш че в БГ хората не работят и не се развиват говори колко си семпъл. Никой тука няма да тръгне да ти се доказва и обяснява просто щото не си важен.
5
6
 
2
 
! Отговори
Цецо Гущера преди 3 години
А и няма да обиждаш отрудените хора на ,,мигрант,, защото те изхранват умрелата ти ,,нова ,,родина с парите които ти ги дават помощите от NAV
4
5
 
0
 
! Отговори
Цецо Гущера преди 3 години
До 4 ЖендиБих искал да попитам на каква база се преценява кое е приемливо и кое не е, защото ако е на база "не ми харесва написаното/сниманото от някого" то е много жалко.
3
3
 
9
 
! Отговори
до цеци преди 3 години
На кой му пука къде си бе, мигрант. Виждал ли си моя двор, че да коментираш? Кой нормален ще тръгне да си качва снимки и да се хвали. С тебе си прайме *** щото си комплексар и си мислиш, че си хванал господ за шлифера, а си го фанал за ***.
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименПо-добре такива снимки отколкото - лошо и неправилно паркиране.
1
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доста грозна украса на фона на разхвърлян двор и сгъваема къща от най-евтините. В тая смимка има more red flags than the Norwegian flag. Аман от икономически мигранти дето се напъват в тоя сайт. Ае бегай легай.