Волен Сидеров поиска възмездие за Иван Костов
Волен Сидеров поиска възмездие за Иван Костов
 Сутринта по телевизията Волен поиска възмездие за Иван Костов. Костов просто му се усмихна. Снимка: Eduard | 28 фев 2013 11:33
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
185
17763
46
9
Напиши коментар Коментари
100
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато кажеш на дебел човек, че трябва да яде по-малко , за да отслабне , той ти се обижда, когато кажеш на един мърляч, че трябва да се измие, той ти се обижда , когато Костов говори , матряла му се обижда :(((((((((((Трябва да се казва на мръсния , че чистите хора са загубени, трябва да се казва на дебелите, че имат лошо храносмилане, трябва на матряла да му дуднат станишевци , доганки , поганки, сидерасти и всякаква останала *** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
99
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
VSI4KI KOMUNISTI NA SAPUN " FA " , SIDEROV 6A GI VODI KAM KAZANA KAT NAI KURAJLIA . INA4E E MNOGO SUH I RANDEMAN NEMA . TO I AKAL NEMA . AMA TVA E DRUGA TEMA
98
6
 
9
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Не само за него възмездие за всички който излъгаха народа. Взъмездие и пак възмездие. Не може един да се къпе в блага а друг в огнен пламък. Възмездие.
97
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само това да направи Волен Сидеров да вкара гнусния крадлив *** Костов в затвора ,ще направи много добро на България ,затова с кеф ще гласувам за него
96
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички си ги знаем,но никой не ги закача те се пазят един друг и Волен е същия но сега си лае защото изка власта.
95
4
 
15
 
! Отговори
х. крум преди 11 години
Възмездието е народен съд и бесило.
94
5
 
21
 
! Отговори
до 102 преди 11 години
Пак милиционерски клишета. Александър Божков, който ти и милиционерите наричахте мистър 10%, го познавам лично - изключително умен, ерудиран и принципен човек. След като почина от рак преди 2-3 години, дъщеря му нямаше пари за ежедневни нужди. Мислиш ли, че шеще да е така, ако беше наистина 10%. Това е активна ДС разработка да му се лепне този етикет. Явно сред по-малограмотните за съжаление, успешна ДС разработка.
93
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пътя към Европа тръгна от него, добре че бе той иначе щяхме още да сме към феодална Русия. А обвиненията за приватизиранията са безпочвени. Ако човек познава нещата отвътре , те са съвсем различни. Да продадеш нещо морално остаряло, с огромни задължения за много пари, и то спешно, е абсурдно.Може ли да продадеш нещо което струва 500мил., има задължения 1 милярд, за повече от 1 долар, еми няма как да стане. Така , че това е единствения спасител за нацията, въпреки че лупмените не го разбират.
92
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а, изскочи заека. Как пък на БСП+ДПС+Атака все в устите им Костов.Костов е един от малкото качествени съвременни български политици и държавници.Упреците към управлението му приличат на популистки демагогии, непрестанно повтаряни тъкмо от политически престъпници, наши, и руски в сянка. Личните му качества допълнително дразнят всяка посредствена публична фигура, каквито има в изобилие. Единствен започна трудни, но необходими реформи, които никой след няго нямаше куража да продължи, това е ФАКТ.
91
16
 
15
 
! Отговори
Gifa преди 11 години
Сидеров си е долен ***. Сега се прави на много принципен, но само *** може да му се вържат.
90
22
 
24
 
! Отговори
Успех г-н Сидеров преди 11 години
Ако Волен Сидеров вземе властта, този грозен и крадлив *** Иван Костов ще бъде натикан в затвора,където му е мястото,заради това че разпродаде България за жълти стотинки.
89
13
 
7
 
! Отговори
Сидеров великан! преди 11 години
Подкрепата за АТАКА само през последните два дни е набъбнала 3 пъти, сочи социологическо изследване на МБМД, резултатите, от което съобщи социологът Мира Радева пред БНР.Проучването е направено в столицата и в големите градове, като особено бърз ръст бележи подкрепата за АТАКА в София, отбеляза още Мира Радева.Тя прогнозира, че изборите ще донесат голяма изненада.
88
11
 
4
 
! Отговори
СВЯТ преди 11 години
ще гласувам за този маняк ..ама иска даме направи *** ,,а бъдещото е на ***
87
8
 
11
 
! Отговори
perekly преди 11 години
До Анонимен-Поредният "спасител"-Волен!? Той просто се бори за място в копанката.
86
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей, световните лихвари се от тоя Волен Сидеров. Не пускат кокъла, още повече се озверяват, но народите се събуждат. Колкото и да драскат платените мекерета по форумите.
85
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КОСТОВ Е ЧЕРЕН ЧОВЕК. ЕДНО ОТ НАЙ- ОЧЕВИДНИТЕ ДЕЦА НА ДЯВОЛА ПО ВРЕМЕ НА ТОВА РАЗГРАБВАНЕ И УНИЩОЖЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ. И ПОНЕЖЕ ВИНАГИ ЧОВЕК НОСИ НА-ГОЛЯМАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЕБЕ СИ ВЪВ ФАМИЛИЯТА, НЯМА ПО ТОЧНА ЗА НЕТО ОТ ТАЗИ - КОСТОВ. ОБЕЗКОСТИТЕЛЯ НА БЪЛГАРИТЕ...КАЗАХ
84
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички управници досега на България в затвора, в затвора и тези, които ги подкрепят! Само Атака не е управлявала, аз ще гласувам за АТАКА.
83
16
 
22
 
! Отговори
Атакист преди 11 години
АТАКА ПОБЕДА! ВОЛЕН ПРЕМИЕР! СЪБУДЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ!
82
3
 
9
 
! Отговори
COPY ........... преди 11 години
BIG AL ..BIG AL ...Империята на ЗЛОТО не се е отказала ..Тя иска да властва в България..Да и бъдем ПАК крепостни..ВСИЧКО ТЕ да определят в България ..Да излезем от ЕС и НАТО- КГБ пряко да ни управлява, да изкупят земята ни , да властва руската МАФИЯ, да са много слугите и -и НЕЙНИТЕ интереси даса по- важни от българските ..Да напуснем цивилизована Европа- и да станем 'путин-ленд" .Да има монопол руски- на нефт , газ, и ако може и тока - САМО ирусаки да е..За да ни ИЗНУДВА и управлява ..Златевци не само бензина , но и тока , и газта , и хляба , и месото , и ПОЛИТИКАТА- да ни определят..Паме
81
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ВОЛЕН Е ЛУД.Хич не е луд той!Но е много опасен!