Големци!
Големци!
Това са автомобилите на общинския съветник от ГЕРБ - Радослав Тошев и волейболистът - Любо Ганев. Считам коментара за излишен Снимка: Армен Агапян | 17 мар 2014 14:37
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
121
56796
60
13
Напиши коментар Коментари
64
26
 
5
 
! Отговори
Ножчето преди 10 години
До VictorinoxНе трябва да се паркира на такива места и съм съгласен, това е факт, но ако те набарам да ми драскаш колата с ножче, защото по твое усмотрение съм спрял неправилно, то най-малкото е да те изкормя. Адвоката ми е казал до 2 убийства ще ме отърве с условна ;)
63
3
 
6
 
! Отговори
Съдник преди 10 години
Нека съдбата ги застигне!
62
12
 
9
 
! Отговори
Victorinox преди 10 години
Обикновено ходя с швейцарско ножче в джоба и като видя подобна гледка(а това е често в паркингите на моловете) правя по една хубава черта от до-става за секунди,но се забелязва веднага и повече не спират там по мои наблюдения!Отделен е въпросът защо трябва да се стига до подобни простотии и докога няма да важат правилата за всички и някои ще са тарикати а другите балъци...
61
4
 
3
 
! Отговори
сдфдслк преди 10 години
Това не е колата на Радослав Тошев. Той кара пикап Нисан
60
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нормално за държавата Абсурдистан!!!
59
2
 
1
 
! Отговори
77 преди 10 години
8383 sa kolite na Jorko Glavata....
58
2
 
6
 
! Отговори
Хахото преди 10 години
До Гошо до ХахотоПриятел, не знам къде се намират местата за инвалиди, но най-малкото е инвалидите да имат ГАРАНТИРАНО място на паркинг, а не да въртят 20 минути и най-накрая да паркират до пожарният кран. А и дали е същата ширина - не съм много сигурен. Предвид двете паркирали коли, които са си бая широкички и останалото свободно място от клетката не съм много сигурен, че са с еднаква ширина като кутийките за не-инвалидите.
57
2
 
29
 
! Отговори
60 преди 10 години
Явно хората имат някаква увреда. Сигурно на мозъка
56
1
 
17
 
! Отговори
Роко преди 10 години
То Любо Ганев не е направил никаквo нарушение :]
55
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Noone Caresyes, they would. good thinking though :)
54
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Съдейки по телесложението му, скоро ще паркира там съвсем легално.
53
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДОЛНИ ***
52
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да, тоя Любо Ганев редовно се прави на тарикат - веднъж на семинарията ме засече, от крайна дясна отпред пред всички.
51
1
 
19
 
! Отговори
Тодоров преди 10 години
Дано започнат да използват тези паркоместа по предназначение и да ги ползват за себе си!
50
1
 
12
 
! Отговори
оня същия преди 10 години
За оня псевдо-доктор дедто пише за завист - *** не завиждам на никой за крадените пари или поведението на *** - ако ще и в летяща чиния да се качат пак остават същите ла*на. Един такъв "големец" щях да го набия защото спря лъскавата си *** точно пред баща ми с неговата скромна кола си и истинска инвалидност. Наглото *** реши да се дърви щото видиш ли мислеше че има инвалид срещу него с кола за 3к...един поглед към кобура под сакото и стана толкова мил че ви е бедна фантазията
49
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За жалост няма как да се глобят, защото моловете са си частна собственост и КАТ нямат правомощия там. Това, което съм виждал да правят, е да лепят лист A4 на предното стъкло, на който пише, че е паркирал неправилно. И листа е залепен много добре, така че да не може да се махне лесно.
48
2
 
23
 
! Отговори
Noone Cares преди 10 години
Sorry for the English, guys :) But I wonder if insurance companies would cover damages of those 2 cars, if they were scratched big time on both sides while parked illegal like shown?
47
4
 
2
 
! Отговори
Митко преди 10 години
До Д-р. ИвановСъгласен съм с Вас, но защо си вкарват автогол на добрия имидж, когато нарушават елементарни правила.
46
44
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И какво? Голяма работа, те отзад сигурно двама инвалида се въртят и няма къде да паркират. Аз до сега никога не съм виждал истински инвалид да спре на такова място и да го използва. Което значи, че не им трябват толкова тези места и просто така си стоят празни. Но повечето тук бързат да плюят от колкото да помислят.
45
4
 
6
 
! Отговори
Буйо преди 10 години
Елате да видите пред блока ми как се спира. Така че да не можеш да си влезнеш в колата. Да не говорим колко *** има, които ти одраскват колата. Не оправдавам спирането на места за инвалиди, но е трябвало да направят паркоместата за всички по-широки.