Новината за Гагарин в USA
Новината за Гагарин в USA
Това е снимка от nnm.ru на вестника в който се съобщава за успешния полет на Гагрин в Космоса Снимка: Vladi | 12 апр 2013 13:31
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
147
20055
31
2
Напиши коментар Коментари
20
4
 
28
 
! Отговори
ВОСТОК-1 преди 11 години
41 години България космическа държаваТази година се навършат 41 години откакто, съгласно конвенция на ООН, България се счита за космическа държава. Очаква се между 2025 г. и 2040 г. човешки крак да стъпи на Марс. Да живеят 12-ти април! Валентина Терешкова и Юрий Гагарин,Николай Рукавишников и българските космонавти Георги Иванов и Александър Александров.Слава!ПОЗДРАВ С ПЕСЕНТА :"ТРАВА У ДОМА"/"Земля в Илюминаторе".
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В УНСС има ли инжинерни специалности ?Спамботчо синди !
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Още 20 години и ще разберем дали американците ни излъгаха. Нали като всеки може да отиде до луната ще види дали има остатъци от марсохода и дали заветното американско знаме е там. То даже към днешна дата може да се провери с супер мощен телескоп, но да не навлизаме в теории на конспирацията :)
17
0
 
11
 
! Отговори
ebem kenguroto преди 11 години
Значи така си прекарва времето преуспял човек с коли,басейни,сърф ваканция...като пише и брише коментари под архивна снимка!Леле мале...ако е така предпочитам да съм бедяк тука!Пс:най-вероятно е обаче фантазията на аборигена да е доста развинтена и всъщност да си я доразвинтва в панелката пред монитора!
16
1
 
3
 
! Отговори
До синди! преди 11 години
Ти ще кажеш в 4 часа ли вечерта се е върнал в 5 ли!Спамбот смотан!
15
4
 
2
 
! Отговори
Нико преди 11 години
Сега очаквам новина за Аполо 8, Аполо 11, Аполо 12 , 13, 14 и 15 , 16 за Меркурий,Редстоун, Гемини, Атлас-Агенда, Скайлаб в Съветски вестник.
14
0
 
8
 
! Отговори
Петър Стоянов преди 11 години
Айдееее,лудия се появи. Омръзна ми да му чета глупостите на тоя късопишковец. Няма ли най-после Енергото да му спре тока за неплащане?
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
синди тва е първия, който е стигнал австралия, някой хора като теб я гледат само на картинка от село стърчи пи*ка кюстендилско, аре ходи копай нивата, че финансовата година свърши!
12
0
 
4
 
! Отговори
фсб преди 11 години
тоя абориген не спре да повтаря едно и също, явно е ненормален...
11
12
 
7
 
! Отговори
От Австралия(Сидни) преди 11 години
....ПЪРВИЯ ПЪРВИЯ колко да е ПЪРВИЯ а?тоя на снимката НЕ Е ПЪРВИЯ!Преди него е имало други ама не им се е получило връщането, затова не знаеш за тях (поне до скоро)Това е ПЪРВИЯ който се е върнал жив. Така че аргументирайте се моля ПЪРВИЯ кой? Първия дет се е върнал или първия преди него дето НЕ се е върнал :D :D
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До От Австралия(Сидни)*** ти не я ли приключи вече, айде, всички чакаме да заминеш на май*ата си :))
9
1
 
10
 
! Отговори
горски пътник преди 11 години
До От Австралия(Сидни)Човече, не я ли свърши вече тая финансова година, та да идеш на сърф? Вземи прати малко снимки от ваканцията със сърфа, че ни омръзна да четем все за финансовата година.
8
25
 
4
 
! Отговори
От Австралия(Сидни) преди 11 години
Абе не знам руснаците чий го барат на прогреса но на *** определено не и се е отразило добреЗа щастие магистърче-инжинерче като мен си прави кинти по други ширини. От западна EU сега в Озwww . youtube . com/watch_popup?v=LPOd8w_OVQU&vq=hd1080Ще ви снимам и басейна и колите ми но малко по малко за да поддържаме формата. Ся тряа прая кинти и бързам да приключа финансовата година. като приключа ще отпраша на сърф по цял ден и няма да ме видиш тука, може и с собствена яхта вече
7
5
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Злобата е в повече у някои хора, които стават от това безпринципни.Съветският пилот Юрий Гагарин е първият човек, летял в орбита около Земята. Факт!Бях дете, когато преживях това събитие, след това той гостува в нашия град.Гледам на тези неща от гледна точка на постиженията на човечеството.Независимо от това, че някои преднамерено смятат, че руснаците не са част от прогреса на човечеството.Ако нямаше Менделеева таблица, в наши дни е невъзможна техниката и развитието на технологиите.
6
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до ДА ЧЕСТИТИМ Когато се твърди нещо, се доказва. Иначе са си просто измислици. Дали ни харесва или не, те пак са си измислици :)
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Първа космическа скорост е най-малката начална скорост, която е необходима за тяло, за да стане изкуствен спътник на друго небесно тяло, от което е изстреляно (за Земята V1=7,910 km/sНякои хора на училище не са ходили.Аз като казвам ,че образователната система куца вие...
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
9,823 m/s² ето ти голата иститна.Сам си го конвертираи и разсъждаваи !
3
33
 
8
 
! Отговори
до Пълни глупости преди 11 години
това е голата истина, а тя не се интересува от това дали някой я харесва или не ! Германия е първата страна извела в Космоса човек, благодарение на германския гении от времето на Третия Райх !
2
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ДА ЧЕСТИТИМПълни глупости...
1
59
 
15
 
! Отговори
ДА ЧЕСТИТИМ преди 11 години
на Германия и на нейните смели пилоти от Луфтвафе, защото един от тях през 1945 година на балистичната ракета " Neues Deutschland " достигна термосферата и това е първият човек излязъл с пилотиран апарат в открития Космос ! Преди този исторически полет за Човечеството от 1945 през 1943 Хана Райч, личният пилот на Фюрера пресича два пъти стратосферата с помощта на ракетата на гения Вернер фон Браун Фау- 1 и на първия свръхзвуков ракетоплан Ме- 263. Честито Германия !