Снимка: Istock

Лятото е време за любов. С покачването на температурите, рязко ще се покачи и желанието ни за флирт, любов или пък неангажираща връзка – защо не?!

Вижте какво е подготвило за вас лятото и какво да очаква всяка една зодия в романтичната сфера.

Овен

Възстановете стар романс

Въздържайте се да инвестирате твърде много в тази връзка, ако това отнема твърде много от вас и не ви осигурява достатъчно в замяна. Да, като Овен имате склонност да се впускате в нещата с главата напред, но това би било грешка в момента. Вместо това се запитайте дали човекът, който толкова отчаяно иска вашето внимание, е готов да положи усилия. Ако не, не позволявайте на ретроградността (или страстта) да замъгли преценката ви.

Вече имате връзка? Това е чудесен момент да предефинирате условията на вашето партньорство. Хората се променят с времето и да бъдете честни за това как вие и вашият партньор можете да намерите пътя обратно един към друг може да е точно това, от което се нуждаете. Открийте нови начини да се насладите на времето и компанията на другия. Но независимо дали сте обвързан или необвързан, ключът към оцеляването при тази ретроградна Венера е да намалите темпото.

Поддържайте нещата леки и забавни през следващите няколко седмици и изчакайте да вземете важни решения, докато ретроградността приключи в началото на септември.

Телец

Прекъснете токсичните цикли

Тъй като вашата управляваща планета – Венера, е ретроградна това лято, вашите възгледи за приятелство и романтика ще се променят. Това не е непременно нещо лошо! Ретроградите получават лоша слава за причиняване на проблеми, но в действителност те могат да ви помогнат да се измъкнете от лоша ситуация. Може да преразглеждате някои модели от детството, които са повлияли на вашите взаимоотношения в зряла възраст, казва експертът по астрология Лейси Рамбургер.

„Ретроградната Венера ще ви накара да прегледате вашите романтични връзки и призмата, през която винаги сте ги гледали.“ Това ще бъде предизвикателен, но същевременно просветляващ период за вас, докато се справяте със страховете си да не бъдете съдени и отхвърлени. Спрете да се опитвате да контролирате ситуацията и вместо това прегърнете нови начини за свързване с хората.

За несемейните хора това означава да сте честни със себе си когато си припомните за лошите ви навици относно срещи. Може би е добра идея да прегърнете необвързания начин на живот и да опитате да излизате със себе си до края на лятото. Ако пък сте обвързани, научете се отново как да давате приоритет на себе си и да си останете верни. Връзките са свързани с компромиси, но това не означава да се свиете, за да направите място за партньора си.

През това време може да има големи кавги и експлозивни разногласия, но поставете твърдо границите си.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase