Снимка: архив, БГНЕС

Руският президент Владимир Путин днес проведе няколко работни срещи в Кремъл, включително с чеченския лидер Рамзан Кадиров, съобщи говорителят на държавния глава Дмитрий Песков, предаде ТАСС.

Още по темата
"Сутринта той (президентът) вече проведе няколко работни срещи в Кремъл, една от тях беше пред камерите, това беше срещата с чеченския ръководител Рамзан Кадиров", заяви говорителят на Кремъл.

По време на разговора руския президент дал висока оценка на личния принос на  Кадиров и неговия екип за динамичното развитие на региона.

На срещата си с ръководителя на Чечения Путин предал най-добрите си пожелания на бойците от кавказката република, които се сражават в рамките на водената от Москва "специална военна операция" в Украйна.

"Предайте най-добри пожелания на момчетата, най-добри пожелания на техните семейства. Знам, че вие лично постоянно се занимавате с тези въпроси, включително с подкрепата за семействата на нашите момчета, които се сражават на фронтовата линия, сражават се уверено, добре, смело, геройски", казал Путин.
(БТА, Пламен Йотински)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase