Снимка: Moko Solution

Виртуозният инструменталист и композитор Александър Бахаров ще бъде специален гост на юбилейния концерт на ФСБ на 7 октомври. Един от основателите на групата ще излезе на сцената на столичната "Арена Армеец" заедно с Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев, за да изпълнят любимите на поколения българи класики.

"Мисълта да свиря след 34 години отново пред българска публика първоначално ме стресна. Тези млади хора в залата са съвсем друга генерация, с друг вкус, много от тях не са били още родени, когато свирех с ФСБ. След това обаче се сетих как се радваха младите на концертите на "Фондацията" в Мюнхен тази година, когато групата изсвири "Пак ще се прегърнем" и "След 10 години". Това едновременно ме успокои и ме направи горд, че след толкова години музиката е издържала изпита на времето. Един такъв коцерт с ФСБ след толкова години е изживяване, тръпка!”

Александър Бахаров е басист, аранжор и съавтор в албумите на групата до 1983 г., когато заминава да живее и работи в Германия. 

Юбилейният концерт на ФСБ е на 7 октомври, събота, от 20:00 часа в "Арена Армеец". Билетите за събитието са на цени от 30 до 70 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, припомнят организаторите от Moko Solution.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase