Stinky Socks, българската марка за дизайнерски чорапи с приключенски дух лансира нов сезонен принт в колаборация с IvanPif, френско-българският илюстратор, дизайнер и графити-мейкър, който набра популярност в страната, миналия Ноември, след като неговите въображаеми герои – Травис и Мина – станаха лица на най-известния американски бранд дънки и завладяха фасадата на историческия шопинг мол Самаритен, в Париж.

IvanPif е познат на френската публика с лежерния си стил и закачлив почерк, варира творчески проекти в света на модата, спорта и музиката и обича да играе с установените кодове като внася нотка оригиналност чрез своя хумор. Героят Травис е олицетворение на алтер егото на артиста, а спътница му – Мина, е уникален женски образ, свързан с българското. Тя въплъщава по модерен начин и отдава почит на Мина Тодорова*, пра – пра -бабата на твореца.

Травис и Мина са символи на приятелството и оптимизма. В новата колаборация със Stinky Socks, те ще носят увереност и позитивизъм на бъдещите си собствениците бъдейки „в крак с тях“ във всяко адреналинно или ежедневно приключение. Новият принт е закачлив и излъчва добро настроение, точно на време за пролетно-летния сезон 2024г.

„Като тийнейджър отраснах в скейт средите и от години следя развитието на Stinky Socks с голям интерес“ разказва IvanPif. „Да не говорим, че като човек с български корени, се чувствам страшно горд да работя с български бранд, жънещ успехи на международно ниво. И съм много щастлив от факта, че ще мога за първи път да представя изкуството ми на родината земя“.

За Христо Петков, създателят на бранда, този съвместен проект има специално послание. „Партньорството илюстрира Българската Връзка“ обяснява той. „България има страхотни креативни таланти! Някой живеят тук, други се развиват в чужбина, но където и да са, те пазят българския огън в сърцето си докато не спират да преследват мечтите си и покоряват световната сцена.“

Колаборацията Stinky Socks x IvanPif приветства идването на Пролетта със свежи цветове и позитивни вибрации. За повече детайли, следете социалните мрежи на бранда.