На 10 септември 2019, вторник, между 10:00 и 15:00 ч. в Бизнес Парк София, екипът на River Park ще проведе теренно проучване на тема "Какви качества притежават добрите съседи?", в което всеки посетител ще има възможност да се включи. Личен пример ще дадат и организаторите, които ще поднесат като комплимент на всеки посетител на събитието домашен сладолед и лимонада от любимите 100 грама сладки.

Повече за събитието тук

River Park е модерен проект за нов софийски жилищен комплекс от затворен характер в полите на Витоша. Земята, на която ще бъде построен, e в близост до Sofia Ring Mall и лифт Симеоново. River Park се отличава с умно инфраструктурно планиране на вътрешното разпределение на комплекса и панорамни гледки към Витоша и града.

Над 80% от площта е предвидена за паркова/зелена зона с градини, места за отдих, детски площадки, джогинг алеи и парк за кучета.

Компанията зад проекта River Park има повече от 40 години опит в областта на недвижимите имоти. Проектът се финансира от Real Estate Developments (RED), което е 100% дъщерно дружество на Dynamic Group - международна инвестиционна група  със седалище в Холандия, основана през 1973 г., като по-голямата част от дейностите й са свързани с развитие на недвижими имоти в глобален мащаб.