Снимка: Винпром Пещера

VeranoAzur Syrah&Marselan е най-новото предложение на винарска изба Съединение, елегантен финал на висококачествената винена серия. Еликсирът очарова с бистър малиновочервен цвят, подплатен от лек аромат на горски плодове с дъх на карамел.

Verano Azur бе представено на винените ценители на 16 и 17 ноември в зали 6 и 8 на НДК по време на престижното  изложение за български вина DiVino.Taste.

В него участваха над 50 винарни и експерти от бранша, присъстваха и безброй почитатели на напитката, които искаха да се потопят в изкушението на новите вкусове.

Тайната на неповторимия аромат и безкомпромисното качество на Verano Azur се крие в традициите на производство на изба Съединение. Гроздето се бере на ръка и се транспортира в малки касетки. След приемането му то се охлажда и се селектира ръчно, за да се отстранят загнили, наранени зърна и листа.

Виното се подлага на минимална обработка, за да се запазят в по-голяма степен спецификите на тероара, които са оставили своя златен отпечатък във всяко едно гроздово зрънце. Изобилието от аромати и качествата на виното Verano Azur е съхранено за възможно най-дълго време с удобна и иновативна винтова капачка.

Винарска изба Съединение е най-напредналата в технологичен план изба в България. С площ от 700 кв.м., тя разполага с уникална за страната техническа база, оборудвана по последните световни стандарти.

Внея се намира и най-модерната у нас лаборатория за качествен контрол на всеки процес от производството. 

Комбинация от качество и стил, серията Verano Azur е своеобразен повод за чаша вино и хубави спомени в приятна обстановка.