Снимка: Личен архив

Глас и висока класа ще покаже Нели Рангелова с юбилейния концерт "40 години на сцена, споделени с приятели". Музикалното събитие е на 7 октомври в зала 1 на НДК.

Поп изпълнителка, утвърдила се с характерен стил, ще изпълни 24 от най-обичаните й песни, които придобиват модерно звучене в аранжимент за концерта на Красимир Гюлмезов.

На сцената с Нели Рангелова ще се качат прекрасните момичета от "ЛаТиДа", щрайх линията е на Quarto Quartet. В дует ще прозвучат и песни на певицата с изключителните изпълнители, които са и нейни приятели: Георги Христов, Васил Найденов, Владимир Ампов–Графа, Мария Илиева, Любо Киров.

В репертоара са включени песните - "Необясними неща" ("Мой стих"), "Вълшебно", "Докога", "Както съм била", "Целуни ме сега", "Не питай кога", "Сладка грешка", "Бум Бум", "Далечно", "Ще можеш ли", "Танцувам в мрака", "Гоня вятъра", "Няма да плача" и много други.

Юбилейният концерт на певицата освен с музика, ще завладее публиката с визия, шоу, звук, настроение, гости и динамика, мултимедия. Билетите се разпространяват на касите на НДК и в мрежата на www.eventim.bg. Събитието се прави със съдействието на Столична община и  Министерство на Културата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase