Бийбър в Осло. Снимка: Reuters

Канадският поп певец Джъстин Бийбър, който направи триумфално завръщане на европейска сцена на музикалните награди на телевизия МТV в Милано в неделя, внезапно прекъсна концерта си в Осло снощи, след като изпълни само една песен, предаде Ройтерс.

Статуетките и непрекъснатите скандали около него през последните три години явно са "претоплили" нервната му система и за пореден път влезе в черната музикална статистика.

"Аз съм дотук, няма да направя шоуто", каза Бийбър на своите фенове, известни като "белибъри", след като се оплака, че те не го слушат, докато опитваше да подсуши разлята вода.

"Имах тежка седмица, дълги дни, без спане. В никакъв случай не исках да оставя впечатление на тесногръд, но избрах да прекратя шоуто, тъй като хората на първия ред не слушаха", опита се да се извини певецът по-късно в социалните мрежи.

Частният самолет на Джъстин Бийбър отлетя от Осло малко след полунощ, оставяйки феновете му потресени, а някои - дори разплакани, съобщава Ви Джи.

Бийбър е изключително популярен в Норвегия, като в миналото някои училища дори преместиха изпитите си, за да може учениците да присъстват на концертите му, припомня Ройтерс.

Следващия месец Бийбър трябва да издаде първия си албум от три години насам, през които лошото му поведение извън сцената заплаши да навреди на имиджа му на любимец на тийнейджърите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase