Снимка: Хасиенда клуб

Победителката във второто издание на X Factor Жана Бергендорф била в шок от злобата и омразата, която се изляла върху нея. Това разкри нейната шефка във "Вирджиния рекърдс" Саня Армутлиева пред Нова телевизия.

Както е известно, преди няколко седмици Жана се оказа с белезници пред Първо районно в София след скандал с любовник. Във версиите за битовия скандал бяха намесени побой и наркотици.

Продуцентът на шоуто Маги Халваджиян изрази мнение, че скандалът ще направи Жана още по-интересна и търсена за участия, а подобни проблеми с властта не са необичайни за шоубизнеса.

Саня пък смята, музиката е единственото, което спасява младата певица след битовия скандал.

"Славата е отговорност и Жана си дава сметка за това. Но в живота на всекиго се случват някакви непредвидени неща. Всъщност Жана е станала жертва на насилие", коментира продуцентката. И допълни, че Бергендорф работи върху дуетна песен с Моисей.

В разрез с мнението на Саня пък през последните дни излизаха кадри от участия и купони с Жана, на които хич не личи колко е шокирана.

От фирмата на Армутлиева пък покриха изпълнителката от медиите и след скандала се ограничиха с едно телевизионно интервю.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase