Снимка: Мери Бойс Бенд

Мария Мутафчиева от Мери Бойс Бенд представи видео към първия си самостоятелен сингъл "Приказка за нас". Кадрите са заснети в Париж, като в ролята на влюбени участват Изабел и Давид.

За Изабел това е дебют, докато Давид вече има опит в снимките – наскоро е участвал в клипа на актуалната във Франция изпълнителка Федиа.

"Като вокалист и автор на песните на Мери Бойс Бенд съм наясно, че е добре за мен да поработя в различна стилистика, да развия определени идеи в друга посока и съответно да ги представя от свое име. Така се появи песента "Приказка за нас", аранжирана за китара, пиано и струнен квартет. Тя разказва за момента на влюбването, за онзи най-красив миг, в който усещаш, че си паднал в плен завинаги и целият свят изчезва, и оставате само човекът отсреща и ти. Снимах клипа в Париж, защото този град има специално място в моето сърце. В момента въпреки натоварения си график с момчетата започнахме работа и по нов албум на Мери Бойс Бенд“, разказва певицата.

Тя ще изпълни "Приказка за нас" и коледната си песен "Когато сън Земята заспи", под съпровода на оркестъра на театъра и диригентската палка на Христо Павлов, на Коледните концерти в Музикалния театър на 20 и 21 декември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase