Веселин Маринов е несигурен за новата си връзка, момичето било доста по-младо. Снимка: Dnes.bg

Вече отмина почти година от сърцераздирателната раздяла на Веселин Маринов и неговата съпруга Цветанка. И двамата публично представиха своите версии за края на връзката им, която предизивка много медиен шум.

Оказва се, че разводът е оставил дълбока следа и сега бардът се страхува да се впусне в нова връзка.

„Изживях голямо разочарование и усещам в мен нещо, което не ми харесва. Има една боязливост от контакт с нова жена, страх да се обвържа по-сериозно. Защото всички са добри в началото, всичко е хубаво, но после... Вече не съм толкова освободен. Едно време като се влюбех, не се замислях за нищо", разказва Веселин Маринов в интервю за сп. Story.

Той признава, че е наскоро е срещнал едно момиче, с което обаче имат сериозна разлика в годините.

„Много е свястно, но засега се спирам. Просто си мисля, че сега всичко е хубаво, но после? Пред мен са примерите на много такива случаи с двойки с голяма разлика в годините...", разсъждава певецът.

Според него истинските чувства между хората са напът да изчезнат, а дивият капитализъм е превърнал хората в "интересчии".

Противно на всеобщото мнение, че Маринов е богат, той поддържа кариера, прави турнета, помага на родителите и на дъщеря си от първия брак с кредит. Изпълнителят е сигурен, че който полага истински труд в периоди на криза, после ще бъде възнаграден. Но пък не крие, че най-голямото му притеснение е да не остави тези дългове на детето си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase