Гага раздава автографи на фенове в Австралия. Снимка: БТА

Дръзка визия, екстравагантни тоалети, пищни декори. Всеки знае, че това е част от всяко шоу на Лейди Гага, но вече стана ясен част от сюжета, който феновете ще могат да видят на 14 август на стадион "Васил Левски" в столицата.

До концерта остава повече от месец и половина, но организаторите взеха да пооткрехват за част от изненадите, които Гага ни готви.

В момента световното турне на кралицата на провокациите „The Born This Way Ball” се вихри в Австралия, а София ще бъде първият град от европейската й обиколка.

На сцената на националния стадион ще бъде издигнат средновековен замък.

Ако се следва сюжета на спектаклите досега, Лейди Гага ще открие с песента „Highway Unicorn”, яхнала бял кон.

Феновете ще станат свидетели и на нейното прераждане на сцената. Симулирайки излизане от утроба, тя наелектризира публиката с ударното парче „Born This Way”.

Това са част от сцените, с които стартира почти тричасовото шоу.

Уникалната хореография на продукцията е повлияна, както от ексцентричния Салвадор Дали, така и от Дейвид Бауи и Принс, но всичко е пречупено през типичната Гага призма, съобщават организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис.

В Австралия един от основните декори на сцената е впечатляващ диван, който изглежда като направен от сурово месо - продукт, превърнал се в нейна запазена марка.

Билетите за концерта на Лейди Гага на 14 август в София са на цени от 70 до 200 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase