Снимка: Архив Булфото

Алла Пугачова ще мине отново под венчилото. На 24 декември 62-годишната звезда на руската естрада ще сключи брак с 35-годишния Максим Галкин, с когото живее от 10 години.

Това пише вестник „Комсомолская правда“, като се позовава на близки приятели на двойката.

На тържеството, което ще се състои в ресторант в Москва, са поканени само най-близките приятели и роднини.

Алла Пугачова призна неотдавна в интервю, че е много щастлива с Максим. „Всички знаят, че през последните 10 години живея като в приказка, с любимия си човек. Имам голям късмет – живея с мъжа, който ме обича такава, каквато съм“, каза певицата.

Пучагова разказва, че наскоро са се преместили да живеят в имението на Максим в елитното предградие на Москва Рубльовка, което тя нарича замък. Звездата се похвали, че любимият й човек не й дава да върши никаква домакинска работа, като за всичко се грижи прислугата.

„Максим направи така, че да живея в замък, като звезда. Макар че на мен малко ми трябва, за да съм щастлива. Винаги съм се задоволявала с малко. През целия си живот.  С Максим сме заедно вече 10 години. И дай Боже това да продължи още дълго. Много добре се чувствам с него“, разказва руската прима.

На 15 ноември Алла Пугачова и Максим Галкин отпразнуваха 10 години съвместен живот.

Със завидно постоянство досега от време на време се появяваха слухове, че двама са сключили брак.

„Постоянно ни женят. Но аз съм разочарована от брачния институт. Печатът не е толкова важен. Важното е да сме щастливи“, отговаряше досега Пугачова.

Зад гърба си живата легенда на руската естрада има 4 брака. Последният беше с Филип Киркоров. От първия си брак Пугачова има дъщеря Кристина Орбакайте. Певицата има и двама внуци - Никита и Дени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase