Снимка: БГНЕС

ГЕРБ-СДС направи всичко възможно България да има стабилен кабинет, който да води страната по пътя на необходимите реформи, но истината е, че експериментите и "сглобките" трябва да приключат, каза днес водачът на листата на коалицията във Варна Даниел Митов след регистрацията ѝ в Районната избирателна комисия, цитиран от БТА.

Митов допълни, че "некоалиционните" им партньори са избрали да съборят стабилния кабинет, въпреки компромисното съгласие на ГЕРБ-СДС на какви ли не "ротации и екзотики". Митов изрази надежда, че българите са успели да си направят изводите и на 9 юни ще направят избор, който да позволи да се формира стабилен кабинет.
Трябва да убедим хората, че е необходимо да отидат до урните, коментира още водачът на листата.

Според него, дори в момента да има известно униние, когато наближи денят на вота, българите ще направят своя избор и активността няма да е толкова ниска, колкото се предрича сега. Митов изрази увереност, че след 9 юни българите няма да получат "още веднъж от същото". Няма причини да позволим експериментите без коалиционно споразумение, без ясно и пропорционално разпределение на отговорностите, да продължат, допълни той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase