Снимка: Facebook

Видео как бившият вътрешен министър Бойко Рашков се закани да бие журналиста Стоян Милков в Народното събрание, взриви социалните мрежи. Кадрите, на които се вижда как репортерът преследва депутата от ПП-ДБ с неудобни въпроси по повод връзката му с контрабандистите Стефан и Марин Димитрови, бързо се разпространиха в социалните мрежи.


Журналистът настоява да получи отговори, но след като Рашков напусна комисията за казуса в Агенция "Митници", той не отговаря и на тези на медиите. Затова Милков и бившият вътрешен министър започват да се гонят по стълбището и кулоарите на Народното събрание.

В един момент Бойко Рашков вдига чадъра си, след като е засичан пред всяка врата на асансьор и на всяко стълбище. Изпускайки нервите си, Рашков се закани: "Ще те млатна, бе ей. Защо ме снимаш, бе? Не искам да ме снимаш!"

Очевидно Рашков има проблем с това да бъде сниман, защото точно преди заседанието на Комисията, друг журналист също пострада от опънатите нерви на депутата. Тогава друг репортер - Николай Караколев, се приближи с телефон към Рашков, отново задавайки му въпроси за контрабандистите.

"Не желая да ме снимате", се чува няколко пъти от Рашков.

След това изведнъж избива телефона на Караколев от ръцете му и заплашва:

"Какво си въобразявате, че имате безгранични… Ще го изхвърля след малко през прозореца".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase