Снимка: Димитър Кьосемарлиев/Dnes.bg

Общ преглед

Прясно избраният вицепремиер Марияна Николова заяви, че кандидатурата й е излъчена от "Обединените патриоти" и ще търси диалог с всеки депутат.

Николова каза пред журналисти в Министерския съвет, че разбира майките на деца с увреждания, които по думите й "са преживели много".

Още по темата

"Аз също съм майка. Един от моите приоритети ще бъде българското дете, каквото и да е то, принципно подкрепям децата", каза Николова. Тя изрази готовност и за среща с майките, ако те поискат или дори да ги покани на среща.

Николова не се притеснява от "наследството" на Валери Симеонов, чиято оставка взеха именно думите му, че това са "кресливи жени с уж болни деца" и обясни, че ще отговаря за своите изявления.

"За мен това е висока отговорност, голяма чест, не бих отказала такова конкретно предложение“, коментира тя новия си пост. "Всичко стана много бързо", отговори Николова на въпрос колко време й е трябвало да го приеме.

Новият вицепремиер очаква да види каква отговорност ще й възложи премиерът Бойко Борисов, за да конкретизира какви действия ще предприеме.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар