Снимка: архив "Булфото"

Премиерът Бойко Борисов да бъде изслушан в парламента заради разстрелите от последните дни. Това ще поискат БСП в първото заседание на Народното събрание за годината

"Европредседателството започна. Обвиняват ни, че едва ли не ние саботираме този процес и искаме да изложим страната пред чужденците. Има нещо по-важно от европредседателството и това е сигурността на българските граждани", каза  зам.-шефът на социалистите Кирил Добрев, цитиран от "Фокус".

Още по темата

Той обобщи ситуацията от началото на годината и даде пример с шесторното убийство в Нови Искър и с разстрела на бизнесмена Петър Христов.

Добрев коментира покушението на Христов и обобщи, че в последно време границата между бизнеса и политиката е много размита.

"Ако приемем тезата на управляващите, че г-н Христов е един почтен човек, то тогава всички почтени и честни българи трябва да бъдат много притеснeни, че може някой с няколко куршума да им се отнеме животa и то не къде да е, а на правителственото трасе. Там, където ще извозваме всички гости в резиденция "Бояна", каза още социалистът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase