Снимка: архив, Bulphoto

Веселин Марешки, който за пръв път днес влезе в парламента и то като лидер на партия с 12 депутати - "Воля", изненада колегите си от останалите политически сили.

По традиция партийните лидери държат речи, в които очертават приоритетите си. Този път това направиха всички останали и всеки се похвали как ще работи за по-силна икономика, за защита на националните интереси, за добруването на всички ни.

Още по темата

Накрая дойде ред и на Марешки. Той се изправи на парламентарната трибуна и обяви, че и на него му били написали много хубава реч и със сигурност щял да я прочете много добре, но няма да го направи.

"Аз също мога да кажа, че ще надградим оградата на границата с два метра, защото е неефективна, че преди на замразим депутатската заплата, ще е я намалим наполовина и какво от това? Как този театър, да не кажа и цирк, ще промени живота на хората", разкритикува той.

"Ще ви помоля за повече прагматизъм, така че да възродим достойнството на българския народен представител, да направим едно достойно правителство, което да работи по-добре от всички досега и крайната цел е проспериращ български народ и държава", призова лидерът на "Воля".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase