Снимка: РБ

Общ преглед

Седмица след събора на БСП на Бузлуджа поляните под върха са покрити с боклуци. Снимки, запечатали грозната гледка, разпространи депутатът от РБ Петър Славов.

На фотосите, изпратени на реформатора, се виждат ясно агитационни материали на социалистите, дръжки на знаменца, както и опаковки от храни и напитки. Те са разхвърлени на зелени площи в подножието на връх Бузлуджа.

Гледката накарала депутата да изпрати писмо до екоминистерството. В него той пита дали ведомството на Ивелина Василева ще извърши проверка на замърсяването и на непочистването на отпадъците от организатора на събитието на БСП.

"Моля да ме уведомите и за резултатите от проверката, както и за наложените санкции на нарушителите", пише още Славов до Василева.

"След БСП и потоп. Както обикновено, след кебапчетата на Бузлуджа, някой трябва да почисти след тях, както се случва и след всяко тяхно управление на страната", коментира депутатът.

Той е категоричен, че отговорност на организатора на всяко събитие е да се погрижи за почистването след неговото приключване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар