Снимка БТА

Очевидно е, че ДПС имат нужда от враг и съзират врага в лицето на Патриотичния фронт /ПФ/ и Реформаторския блок /РБ/. Това каза съпредседателят на ПГ на РБ Найден Зеленогорски по повод изказването на лидера на ДПС Лютви Местан от вчера за ПФ.

За мен ПФ има ясно изразени евроатлантически ценности и споделя цивилизационния избор, който е направила България, допълни Зеленогорски. Ние възприемаме ПФ като една патриотична формация, която няма нищо общо с опита на г-н Местан да бъдат очернени като ксенофоби и расисти, уточни той, цитиран от БТА.

Още по темата

Ние ще направим всичко възможно, за да може коалицията да бъде стабилна, парламентарното мнозинство да бъде стабилно и нашата цел е да гоним пълен мандат на управление, бе категоричен Зеленогорски. 

"Нека българските граждани да бъдат спокойни. Успехите за първите два месеца на това мнозинство и управляващите са доста показателни накъде вървим - към това да направим така, че България да бъде уважавана страна в европейското семейство и да постигне по-високи нива на качество на живота - това е голямата цел към която се стреми това управляващо мнозинство", допълни съпредседателят на ПГ на РБ.

Найден Зеленогорски участва в тържествата в Плевен по повод 115 годишнината от учредяването на БЗНС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase