Георги Близнашки се срещна с кмета на Варна. Снимка: БТА

Митниците са разграден двор и затова взех решението да назначим генерал Ваньо Танов за техен шеф. Това каза при посещението си днес във Варна служебният министър-председател Георги Близнашки, предаде Информационна агенция "Черно море".

Още по темата
Той добави, че ако е имал мандат от 4 години, е било възможно да вземе друго решение за митниците.

Положението с приходите в държавата е тежко, те са били силно надценени, с близо 2 милиарда лева, обяви Близнашки. Според него в почти всяка сфера и ведомство се усеща финансов недостиг.

Всяка сутрин денят ми започва с работа по изборите. Точно в 8,30 часа се събираме работната група и обсъждаме проблемите, каза Близнашки. Той разкри, че ще има 250 секции, в които ще се гласува с машини. За толкова ни стигат парите, разясни служебният премиер.

Георги Близнашки припомни, че правителството му е отпуснало 1,8 милиона лева за пострадалото от водното бедствие на 19 юни „Аспарухово“.

Очакваме още проекти от Варна, за да предоставим още средства, призова министър-председателят. Той съобщи, че правителството му е отпуснало допълнителни 800 000 лева за борба с градушките в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase