Снимка: БТА

ГЕРБ вече е разпознаваем и надежден партньор на всички структури на Европейската народна партия, обяви заместник-председателят на партията Цветан Цветанов по време на Общото събрание на МГЕРБ.

По думите на бившия вътрешен министър, цитирани от "Фокус", "МГЕРБ е структурата, която от самото начало бе заложена в бъдещия потенциал, който носят всичките членуващи в нея“.

Участието на МГЕРБ в местната власт се изразява с 89 общински съветника, което също е една добра основа. Имаме над 10 кмета, кметове на кметства и районни кметове, които са от младежката организация. Ето това е силата на ГЕРБ, допълни Цветанов.

Той изрази мнение, че при сегашните номинации, които вече са изпратени към съответните областни структури за номинирането на депутати за 43-тото Народно събрание, ще има много младежи, които ще намерят място в листите.

Същевременно стана ясно, че Георг Георгиев е новият председател на младежката структура на ГЕРБ, съобщиха от пресцентъра на партията.

Той е избран на поста от Общото събрание на МГЕРБ в НДК днес. Георгиев в на 22 години, бакалавър по политология от Софийския университет "Св. Климент Охридски", заместник-председател на студентската организация към ЕНП Европейски демократи студенти.

Общото събрание на МГЕРБ е избрало и нов Национален изпълнителен съвет на организацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase