Красимир Стефанов. Снимка: архив, Булфото

Бившият директор на НАП и настоящ депутат от ГЕРБ Красимир Стефанов не е притеснен от повторната проверка на имуществото на депутата и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов. Не смятам, че трябва да имам притеснение. Още по-малко, че не изпълнителният директор на НАП извършва проверките, заяви Стефанов днес в кулоарите на НС.

Приходната агенция направи проверка на имотното състояние на Цветанов преди години, след като се разбра, че Цветанов е купил 6 апартамента за три години в периода 2007 г.-2010 г.

Още по темата
Проверката на НАП, обявена лично от тогавашния й директор Красимир Стефанов, който сега е депутат от ГЕРБ, установи, че Цветанов е купил апартаментите с пари на тъста и тъщата си.

Тези дни стана ясно, че за имуществото на Цветанов стартира повторна проверка.

Проверката беше абсолютно публична, беше представена три часа в парламента, заяви днес Стефанов. Той обясни още, че резултатите от въпросната проверка са били предоставени на Софийска градска прокуратура и на Върховната касационна прокуратура.

Бившият директор на НАП коментира още, че депутатското място в ГЕРБ не му е било предложено от Цветанов в знак на благодарност.

Няма за какво да ми се отблагодарява, категоричен бе бившият шеф на НАП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase