Снимка: Булфото

"С настоящето писмо ви уведомяваме, че вашата дъщеря е предател и крадец. С действията си Калина Крумова най-безцеремонно е присвоила държавни пари, пари от републиканския бюджет, чието предназначение, според конституцията и Закона за политическите партии, е да подпомагат дейността на законово представените парламентарни партии".

Това се чете в писмо, изпратено до майката на депутата Калина Крумова, подписано от трима членове на контролния сбор на "Атака" -  Адриан Асенов, Димитър Димов и Гален Монев.

В писмото се твърди, че напусналата парламентарната група на Волен Сидеров народна представителка е "откраднала 17 хиляди лева от джоба на българския данъкоплатец, за да ги ползва за лични нужди".

"Поведението на предател и завършен крадец, което демонстрира дъщеря Ви опетнява и вашето име. Имаме задължението да Ви уведомим, че Калина Крумова ще отговаря пред Националната агенция по приходите, Сметната палата и прокуратурата в България за присвояване на държавни пари", завършва писмото на тримата атакисти.

"Това е психически тормоз върху членове на семейството ми. Жалко и срамно е и не мога да намеря други думи", обяви самата депутатка в сутрешния блок на Нова телевизия "Здравей България".

Още по темата

Тя се закани, че ще съди тримата бивши нейни съпартийци.

"Щях да се смея, ако хората, които го правят, бяха известни. Писмото обаче е от трима души, които за обществеността са напълно непознати. Нито те познават майка ми, нито майка ми познава тях.

Ще ги поканя на гости в съдебната зала, за да се запознаят с майка ми. Аз ще съдя хората, които са подписали това писмо", закани се Калина Крумова.

Тя бе категорична, че не взима никакви пари от ГЕРБ и не храни лоши чувства към лидера на "Атака" Волен Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase