Снимки: БГНЕС

Министър Цветан Цветанов се ползва с моята пълна подкрепа, както и с подкрепата на нашите евроатлантически партньори. Това каза министър-председателят Бойко Борисов.

„Не смятам за необходимо всеки ден да декларирам подкрепата си. Смятам, че Цветанов има достатъчно сили, за да се справи с възникналата ситуация, и ще докаже правотата на своите действия”, добави премиерът пред агенция "Фокус".

В понеделник Борисов остана мълчалив пред репортери, които го помолиха да коментира проверката от НАП на имотното състояние на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Още по темата

Реакцията му бе потърсена след изнесените данни от РЗС, че за периода 2007-2008 г. е придобил няколко имота на стойност 293 000 лева. Депутатът също така обвини вътрешния министър, че е спонсориран от фирми от обръча на ДПС.
 
Самият Цветанов коментира, че няма от какво да се притеснява. „Апартаментите ми от 2008 година са закупени с кредит, който ще изплащам за срок от 30 години по 900 лв. на месец. Няма един лев, който да съм платил кеш. Всичко, което е правено като преводи, е ясно. Използвал съм влогове, които са от 1995-96 година“, оправда се Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase