Сегашният кмет е полудесен, полуспортист, полугенерал, получалгаджия, който отгоре на всичко иска да е и полукмет, каза лидерът на ДСБ Иван Костов пред участниците в събранието на Софийската организация на ДСБ.

Костов е категоричен, че кандидатът на ДСБ и СДС Мартин Заимов ще отиде до край в кметската надпревара за столицата.

Лидерът на ДСБ отбеляза, че Мартин Заимов обича София и не иска кметското място, за да направи партия или за да го пази държавата да не го застрелят или заради трите коли охрана.

Костов каза: "Аз не знам какъв е дядо му на Мартин Заимов, но аз знам, че в Средновековието албанците са съдили децата за делата на техните деди, знам че комунистите правеха същото. За демокрацията в София това комунистическо поведение няма да е аргумент", каза Костов.

Ще ги бием, страшно ще ги бием. Така Мартин Заимов започна представянето си пред градската организация на ДСБ в София.

Аз съм на 45 години и винаги съм искал да ги бием, това е една от детските ми мечти. Друга моя детска мечта беше да разруша мавзолея. В момента Столична община не се управлява, тя даже не е на самотек. В момента далаверата, безхаберието и бездарието са неизмерими. В момента измисляме как да ги бием за пореден път, каза Заимов и добави: Аз съм относително неуправляем, за мен същественият въпрос е да чуем софиянци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase