Снимка: БГНЕС

Продължават да пристигат сигнали в платформата на Helpbook.info за опасни дървета, неизвозени клони и листна маса.

Съобщиха ни за огромна надвиснала топола намираща се в междублоковото пространство в район „Красно село“, която при силен вятър има опасност от падане и представлява опасност както за преминаващи хора, така и за околните сгради, поради непосредствена близост до тях. (целият сигнал тук)

Писаха ни и от Русе за опасно дърво, което се счупило през зимата, заради падналия сняг, но до ден днешен е надвиснало над покрива на къща и е само въпрос на време да падне. (целият сигнал тук)

Получихме оплакване адресирано до Столичен инспекторат с молба за проверка по следния сигнал: „В Банкя на кръстовището на улиците „Републиканска“ и „Росица“ има изхвърлена листна маса. Два месеца звъним в инспектората в Банкя и два месеца те казват, че ще дойдат да я изхвърлят. Днес след поредното обажадане от мен към тях те категорично отказаха да я изхвърлят, като мотивът им беше, че боклукът бил много. Госпожата, с която говорих се държа нагло и през цялото време ми се караше. Да, много стана боклукът, но след още два месеца ще бъде още повече. Защо тези служители взимат заплата, след като не вършат работата, за която са наети. Техните заплати идват от нас гражданите и с какво ние сме заслужили подобно отношение - грубо, нагло, обидно. Моля да се вземат мерки към служителите. Те се държат като дерибеи. Казаха, че ако искаме- ще го изхвърлим, ако не искаме- няма. Какви точно се явяват. Аз плащам данък смет въпреки всичко, искам не искам - плащам, така че и те да бъдат така добри да си свършат работата“. (целият сигнал тук)

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase