В последния ден на отиващата си 2020 година ще ви призовем за съпричастност и помощ за 10-годишния Дени, чиято болест се завърна след двегодишна ремисия. И трябва спешна помощ до 15 януари, за да може да бъде извършена операция в Израел

"Дени е само на 10 години, весело, умно и по детски наивно детенце, което вярва, че животът е пред него и един ден, когато порасне, ще стане изследовател. Колко болка и мъка преживя това невинно създание в болничните коридори, когато за първи път му поставиха страшната диагноза "Левкемия". Колко сълзи и обида имаше в детските очички, които казваха "Защо ми го причинявате, какво съм направил? Кога ще приключи всичко това, искам у дома!". И така близо година, разказва майка му Жени Ангелова. - До като един щастлив и дългоочакван ден на 01.08.2018 г., три дни преди рождения му ден дойде документът, в който ясно беше написано 0 % ракови клетки!

Две щастливи години на ремисия, две прекрасни години без системи, без абокати, две слънчеви години на СВОБОДА, две прекрасни години на НАДЕЖДА!

Щастие продължило само тези две години... до началото на декември 2020 г. Рецидив и пак отново - целият ужас, иглите! Силната химия, от която най-малкият проблем е окапването на косичката. Тежките аплазии - истинско изпитание за детския организъм, десетки антибиотици вливани във веничките, 40 градусови температури в продължение на седмици... И едно туптящо сърце мо'ещо се за живот!

За да спасим Дени втори път, се налага незабавно лечение в чужбина, което по първоначални данни възлиза на 200 000 долара (150000 долара до месец и 50000 първоначален депозит), което включва химиотерапия с последваща трансплантация на стволови клетки.

Официалното  становище на лекарите в Израел ще бъде дадено, след незабавното транспортиране на детето до там и последващи тестове и изследвания. Това е към момента, с хода на лечението ще стане ясна и окончателната сума необходима за да грейнат пак детските очички!

Моля със сърцето и душата на майка - мили хора, подарете живот на Дени! Защото той трябва да има шанса да го изживее!

Ето и начините, по които можете да помогнете:

Дарителска сметка:

BG08UNCR70001524243279
Титуляр: Денислав Димитров Георгиев

РаyPal:
jeni_angelova@mail.bg

Благотворителен базар

087 6373797 - Револют

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase