Снимка: Facebook

4-годишният Кристиян Красимиров от Лом е в битка с най-коварната болест. Малкото момченце е с тежката диагноза Сарком на Юинг (злокачествен рак на небцето). Благодарение на добри хора от цяла България само за седмица бяха събрани 30 000 лева за лечението му. Нужни са обаче още средства, съобщава "Дарик".

Освен дарителската сметка, за малкия Криско е създаденa група във Facebook за кампанията - благотворителен базар, в който всеки може да предостави вещи, книги, уреди, бижута и др., а всички средства от тях са за детето.

Кутии за помощ има в много градове у нас и в чужбина. Всеки, който иска да постави такава кутия за събиране на дарения може да пише съобщение на Петър Вангелов.

"Никога не съм мислила, че ще съм от тези майки. Майка, която да се бори за ЖИВОТА на детето си! Кристиян е на 4 години от град Лом и е с диагноза САРКОМ НА ЮИНГ (злокачествен РАК). Този вид рак е много агресивен и рядко срещан в България. За момента провеждаме лечението в болница Исул, в София. МОЛЯ ВИ, приятели, познати и непознати да ни помогнете да съберем средства за ЛЕЧЕНИЕ В ЧУЖБИНА. Дайте шанс на моето слънчице, нека да расте като другите деца, да изживее едно щастливо детство ЗДРАВ", пише във Facebook майката на Криско Джулияна Симеонова.

Ако желаете да помогнете, можете да го направите по следните начини:

Превод по Дарителска сметка:

IBAN - BG78UBBS80021059465640 в лева
BIC - UBBS BGSF
Титуляр: Кристиян Георгиев Красимиров
Kristiyan Georgiev Krasimirov
Банка: ОББ (Обединена българска банка)

Превод чрез PayPal: krisko_krisko_lom@abv.bg

За момента няма възможност да бъде открит DMS номер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase