Снимка: flickr

Историята на отвлечения мъж в София започна да се разплита. Оказа се, че стар познайник на МВР е отвлякъл 33-годишен мъж, пребил го и за наказание му горил пениса с преса (маша за коса), за да отмъсти за честта на жена.

В началото на юни столичанка споделила пред приятели, че мъжът, с когото отскоро имала връзка, прибягвал до грубости.

Още по темата

Дърпал дрехите ѝ, докато вървели по улицата. Посягал към бюста й на публични места, без тя да е искала. Жената подала жалба срещу 33-годишния мъж в полицията, но…

В същото време обаче нейни приятели - 31-годишният А. Б., и жена на 22 г., решили да вземат нещата в свои ръце.

На 5 юни към 15 часа те качили насила посочения за грубиян в кола от столичния кв. "Лозенец" и го отвели в апартамент наблизо.

Там А. Б. започнал да бие отвлечения. Гаврил се и с маша с мъжкото му достойнството. На свечеряване похитеният бил пуснат.

Той отишъл сам до "Пирогов", където лекари се погрижили за раните му от изгаряния. Битият звъннал и в полицията.

Рано сутринта на 6 юни столичните криминалисти намерили похитителя и го закопчали с белезници. С него в ареста прибрали и приятелката му К. Т.

Една от версиите на полицията гласи, че 33-годишният мъж е станал жертва на проститутка, която искала да му отмъсти, тъй като не бил коректен платец.

Разследващите проверяват и дали обясненията на жената, че любовникът ѝ се отнасял грубо, са верни.

На А. Б. е повдигнато обвинение за отвличане. Той е задържан за постоянно в ареста.

Прокурор Зорница Таскова каза пред "24 часа", че арестуваният е осъждан 2 пъти. Срещу 22-годишната му приятелка засега обвинение няма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase