Снимка: 24 часа

Омбудсманът Мая Манолова и бившият министър на отбраната и настоящ депутат от БСП Ангел Найденов официално размениха брачни халки вчера.

Двойката си каза "да" в ритуалната зала "Оборище" в столицата. Преди това младоженците се врекоха във вярност и в храма "Свето Преображение Господне" в квартал "Лозенец". Кумове на двойката бяха Весела Лечева и Сотир Ушев.

Манолова ще запази фамилията си, с която вече е публично известна, като добавя Найденова към нея с тире, пише "24 часа".

Тържеството бе в много тесен кръг и без политици. Манолова бе в стилна рокля до коленете в цвят на сьомга, която обаче не си е шила специално за сватбата, а купила готова.

Преди време тя каза, че няма да е в бяло, тъй като и за двамата това е втори брак. Халките на младоженците са от бяло злато, но напълно изчистени.

Манолова и Найденов са заедно от години, но на няколко пъти отлагаха тържествената церемония по сключването на граждански брак заради професионални ангажименти.

Преди няколко месеца омбудсманът омъжи дъщеря си Ралица и влезе в клуба на тъщите, а от вчера е и официално съпруга на бившия министър на отбраната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase