Снимка: bTV

От тази седмица България има още един милионер. Крум Тонев - шофьор от “Обеля” и баща на петокласник, спечели от тотализатора близо 3 млн. лева.

Още по темата

Късметлията все още не може да повярва, че ще получи такава голяма сума пари.

"Още не мога да го асимилирам”, призна той. “Не мога да повярвам, че съм аз, пожелавам на всеки да изпита това чувство и да спечели”, каза Крум, който пуска тото от 10 години.

Той все още не знае за какво ще похарчи милионите. Нито той, нито семейството му е мислило какво ще прави с парите.

От тотото досега е удрял петица, за която взел 1000 лева. Надявал се е на сума до 50-60 000 лева, но не е вярвал, че късметът му може да е толкова голям.

Бюджетът на семейството на Крум е около 1500 лева на месец, каза още късметлията пред bTV.

Щастливецът е играл в София – в кв. "Обеля 2“ в тото пункта срещу блок 251, със залог от 3.80 лева – обикновено попълване на четирите зони на фиша и четири комбинации в играта "Тото Джокер".

С последната от подадените комбинации в играта "Тото 2 – 6 от 49" Крум спечелва джакпота в 71-и тираж, което му носи печалба от 2 867 557.20 лв.

На Рождество Богородично (8 септември) заедно със съпругата си Искра гледат предаването на Спорт Тото по БНТ1, а тя проверява числата.

Започва да изрежда: "Имаме четворка, не, не... петица...", и когато се пада и последното число, двамата не могат да повярват какво им се е случило.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase