Снимка: Facebook

Шокираща снимка на 3-годишно дете, което се прави, че смърка кокаин, възмути хората в социалните мрежи. Скандалната фотография, качена във Facebook, бе съпътствана от не по-малко смущаващ надпис: "Малкото наркоманче на мама и татко".

Снимката беше споделена от десетки възмутени хора, които призоваха Държавната агенция за закрила на детето да се самосезира по случая.

Оказа се, че детето - Младен е от варненското село Синдел, а майка му Надежда твърди, че 13-годишната кака Стилияна си е направила нелепа шега. Линиите кокаин всъщност били от брашно.

Майката, която твърди, че е неграмотна, обяснява, че синът й е сниман, докато тя е готвела в другата стая. Дори като разбрала за случилото се, Надежда се скарала на децата си и ги набила.

Познати на семейството в Синдел твърдят пред Нова тв, че майката добре се грижи за трите си деца, докато мъжът й работи в Германия. Двете по-големи дъщери ходят на училище, а малкият Младен - на детска градина.

Социалните служби подготвят доклад за семейството, след което ще стане ясно дали е необходимо полиция и прокуратура да се намесят в случая. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase