Бисер Миланов Снимка: архив, Булфото

Която власт не работи за благото на народа, естествено, че ще бъдем срещу нея. Ние сме за народа, никой не мисли за него. Това каза пред Нова телевизия Бисер Миланов, известен като Петното, от Национално движение „Свобода" .

Той влезе в общественото полезрение с предложението си да съдейства на полицията срещу платени протестиращи,

Бил е осъждан седем пъти, но не смята, че присъдите му са правилни. 

„Тези присъди са следствие на това, че аз се борех с хората, които продават наркотици в държавата. Накрая мен ме изкараха наркобос, която въобще не отговаря на истината“, посочи той.  Според него присъдите му са факт „именно заради хората, които продаваха наркотици и ги закриляха разни полицейски органи“.

Още по темата
В момента не работя нищо, призна Миланов. Водещият Сашо Диков обаче подчерта, че Миланов пристигнал за гостуването си в телевизията с луксозен джип.

„Мой е джипът, едно момче ме беше наело да му върша услуги, за което ми го прехвърли“, поясни Петното.

Така наречените "интелигентни" протестиращи какво са страдали в този живот, че да протестират, запита още той.

„Може ли законът за едни да е майка, а за други да е мащеха. Не може аз да бъда задържан под стража за един шамар, а Цветан Цветанов да не получи същото за всичките си тежки престъпления. Искам арест за Цветанов”, подчерта Миланов. Той призна, че е получавал заплахи в социалните мрежи, но отрече самият той да е отправял такива.

„Ако получа властта, веднага ще арестувам хората, които раздават пари. Ще извадя снимки и доказателства”, отсече Миланов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase