Снимка: Facebook

В една от онлайн платформите за обяви за работа в Интернет се появи интересно предложение за работа. На шега, разбира се - скрийншотът най-вероятно е колаж.

Според обявата се търси човек на позицията - министър-председател на България, а автор на обявата е фирмата "Република България" ООД.

Едновременно смешното, но и тъжно обявление за часове обиколи социалната мрежа Facebook и в момента е едно от най-споделяните неща в мрежата.

Относно изискванията за длъжността един от потребителите на Facebook се шегува: "Изискванията са: максимум 1 език (може и майчин), висше образование (може и купено), стаж в МВР, ДС и т.н., препоръка от организирана престъпност ще се счита за предимство."

Друга потребителка пък обяснява, че подала CV за длъжността, но я отхвърлили, "защото IQ-то ми е над 100".

"Обеща нови работни места и го изпълни!" - иронично подмята друг потребител, а още един допълва: "Аз мисля да си направя едно CV и да си го пусна. Ще черпя с кюфтета и кебапчета и ще има и увеличение на пенсиите и заплатите с 0.0001% - супер далавера съм".

"Честита ви нова стара тройна коалиция! Хидроинженери, батко, братко, Трактора, Пешо, Галеви и т.н." - сменя малко темата поредният коментиращ атрактивната обява за работа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase