Снимка: архив, "Пирогов"

Състоянието на учителката Илияна Иванова, която влезе в час пияна и танцува пред учениците, е стабилизирано, съобщи TV 7.

Вчера тя беше приета с опасност за живота в токсикологията на "Пирогов", след като пила алкохол и лекарства.
 
Вероятна причина Иванова да опита да отнеме живота си е пълното отчаяние и безизходицата, в която е изпаднала, смята нейната близка приятелка Елена Лазарова.
 
След инцидента в училище тя загуби работата си и заради срама жената е претърпяла психологически срив, смята нейната близка.

Тя обясни, че Илияна е много борбен човек и с много труд и сама е отгледала трите си деца. Семейството живее в изключителна мизерия, твърди Лазарова и Илиева е правила всичко по силите си, за да отгледа децата си. Освен като учителка тя е работила и по ресторанти, миела чинии.

Още по темата
„Хвърляше се на всичко, само и само да спаси децата си от глад. Не мога да повярвам, че тази силна и борбена жена може да стигне дотук “, смята Лазарова.

В понеделник вечерта тя и Илияна били заедно.

„Добре изглеждаше, спокойна. Но направи един разговор със заместник-директорката на 130-о училище Катя Кючукова и разбра, че мястото е заето. Тя имаше все пак някаква надежда, че ще има една стабилна работа. Това е довело до окончателното й решение“, предположи приятелката й. 

След злополучния разговор със зам.-директорката едното от децата се разплакало и я попитало: „Мамо, ти отново си без работа, какво ще правим?“.

Децата на Илияна сега били в сравнително добро състояние, за тях се грижи леля им. Ходят и на психолог.

Според Лазарова прибързаната реакция на всички довела до този срив у Илияна. „Не може един човек да го изхвърлиш на улицата с три деца“, добави приятелката й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase