Снимка: kamensarafov.com

Не са малко хората, които имат нужда от нашата помощ. Камен е един от тях. Той е само на 25 години, но страшна и рядка болест застрашава живота му.

Самият Камен е решил да дава възможност на всеки да се осмели да реализира мечтата си. Завършва архитектура и паралелно с това стартира собствена компания. Става председател на фондация, която подкрепя хората да осъществяват идеите си. Или с други думи, той помага на всеки, решил да направи първите най-трудни крачки. Прави го доброволно, защото вярва в мечтите. Докато …

След безобидна инфекция на крака Камен получава страшна диагноза. Сарком на Юинг засяга костите, меките тъкани и се разпространява за дни. 

И докато Камен мечтае да построи сграда в космоса, болестта го приковава към земята. Всички знаем колко боли когато умира една мечта, но Камен така и не спира да търси звездите. Както и да търси начин за победа над рака.

Лечението е възможно, има клиники в Израел и Франция, които предлагат успешни терапии. Затова надеждата му е твърда увереност, че единственият възможен край е пълно оздравяване.

Ако сте сред хората, които искат да помогнат на Камен, може да го направите, като изпратите SMS на номер 17 777 с текст DMS KAMEN. Личната сметка на Камен е IBAN: BG65FINV915010BGN0CU9U, BIC/ SWIFT: FINVBGSF
Титуляр: Камен Руменов Сарафов

На Камен може да се помогне и с доброволен труд, като който иска да се включи, може да пише на kamen@kamensarafov.com.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase