Снимка: Булфото

След като преди два дни чалга Сашка попита дали има данъчен чадър над "Силиконовата Пайнер", дупнишката Мадона изпрати официало писмо до премиера Бойко Борисов.

В него тя изразява възмущението си от подбора на хора от шоубизнеса, на които НАП прави ревизия.

Писмото:

"Ако ще ни проверяват, когато сме били на върха преди 10-15г., ще трябва да запитаме днешните политици:

Те какви са били през 90-те години и не са ли били в сивия сектор и ако са били, да им конфискуваме милионите и хотелите

И аз питам:

Защо дребните риби ще пълнят хазната на държавата, които дори и сега им е трудно да оцеляват в днешната финансова криза. А не се захващат с големите акули и милионери в държавата.

Защо трябва да се откъсне от залъка на народа, който и без това трудно оцелява. Или пък ще пеем актуалния ретро хит "За кокошка няма прошка, за милиони няма закони”.
 
Ако Азис е платил 1 000 000 лв. за 1 г., колко трябва да платят 100 певици от "Пайнер" със същата доходност, средно от 5000 до 8000 лв. на участие.

Още по темата

Как така повечето от певиците на компанията са на твърда заплата от 300 лв. а се возят в коли от по 300 000 лв.

Кои са най-честните данъкоплатци в България (оказаха се циганите), тези които плюем и игнорираме само защото са с различен цвят на кожата. Азис не се срамува от произхода си, а аз се гордея с него, гласа му, таланта му.

Съжалявам и него, и мен, че за да оцеляваме, сме се правили на маймуни, за да ни забележат и оценят. Но не сме се правили на велики като димитровградския данъкоплатец (Митко димитров – бел.ред.), който обяви заплати на певиците си, за да не попадне под реалните данъчни облагания, което е гавра с мислещите в България", пише Сашка Васева до Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase