"ЦСКА е жертва на мръсна, долна, гадна мафия, която има ясни цели - срещу доста голяма сума пари ЦСКА да бъде разкарана от Шампионската лига", каза  по бТВ Александър Томов.

Той подчерта, че не е взимал нито лев от клуба и дори се е отказал от 5 000 лв., предложени му от собственика Прамод Митал преди година и половина.

"Разпространяването на лъжи трябва най-после да спре. Това е кампания, насочена срещу всичко нормално в тая страна. Това показва, че самата страна не е нормална", каза Томов и подчерта, че в случая с ЦСКА става дума за грандиозна лъжа.

"Клубът е финансово състоятелен. Собственик е Прамод Митал. Има сделка за продажба на клуба, която не се е състояла докрай. Сделката е пряко и косвено завързана за "Кремиковци". Тя трябваше да завърши на 19 март т.г., но още не е приключила. Всичко е законно, почтено и нормално. Парите от транзакцията за ЦСКА трябва да се върнат обратно в Кремиковци , когато ЦСКА бъде продадена", каза още той.

Томов възнамерява да възложи на отидорската фирма на УЕФА да направи одит на ЦСКА.

Преди седмица Европейската футболна централа окончателно отказа да издаде лиценз на шампиона на България ЦСКА и не допусна "армейците" да участват в Шампионската Лига.

Сега Изпълкомът на Българския футболен съюз ще има последната дума за това дали ЦСКА ще може да се състезава в елитната ни „А” група през следващия сезон.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase